Nina Torvinen

Olen Nina Torvinen, koulutukseltani puutarhuri ja floristi. Työskentelen floristina ja myyntitehtävissä kukka- ja puutarhamyymälässä, joka samalla palvelee floristisen alan opiskelijoita opetusmyymälänä. Toimenkuvaani kuuluu siis em. tehtävien lisäksi floristisen alan opiskelijoiden ohjaus ja opettaminen. Näiden töiden lisäksi pyöritän omaa pientä tilaus- ja toimitusperiaatteella toimivaa kukkasidontaan ja istutussuunnitelmiin panostavaa yhdennaisen yritystä.

Floristinen työn koen monipuoliseksi ja antoisaksi; jokainen työpäivä on erilainen, joka päivä oppii jotain uutta. Työ kehittää tekijäänsä ja antaa mahdollisuuden ammentaa luovuutta kuten käsityö- ja taideammateissa yleensäkin. Oman täydentävän lisänsä arkiseen aherrukseen antaa kanssakäyminen erilaisten ihmisten kanssa. Opettajana koen suurta onnistumisen iloa, kun saan jakaa osaamistani ja näen oppilaan kasvoilla aidon ja iloisen hymyn onnistumisen myötä.

Opetustyylini on rento ja kannustava; haluan jokaisen kurssille osallistujan löytävän oman polkunsa hyödyllisten neuvojen ja ohjeistusten myötä. Jaan mielelläni osaamista, innostustani ja aikaani alasta kiinnostuneiden kanssa.

Vapaa-aikani vietän mökillä rentoutuen ja puutarhaa hoidellen. Luonto on minulle tärkeä voimavara ja etenkin loppukesäisin ja syksyisin saan suurta nautintoa, kun voin viettää aikaa metsässä esim. sienestäen ja marjastaen tai keräten ihania kukkasidonnassa käytettäviä luonnonmateriaaleja tulevan talven varalle. Toinen minulle hyvin paljon voimaa antava asia elämässäni ovat eläimet. Tällä hetkellä perheessäni on näyttelyharrastuksiin osallistuva puudeli ja toinen on kohta tulossa.

Tutustu Ninan kursseihin ilmonet.fi -palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube