Heli-Kaarina Degerman

Olen Heli-Kaarina Degerman ja toimin Aikuisopistolla koulutuspäällikkönä. Toimin tiimipäällikkönä yhteiskunnalliset aineiden ja ruotsinkielinen opetuksen tiimeissä. Opetan kulttuuria, kirjallisuutta ja ruotsia.

Olen asunut Vantaalla yli puolet elämästäni ja siksikin Vantaan Aikuisopisto ja sen toiminta ovat lähellä sydäntäni. Kirjallisuus on ollut elämässäni pienestä saakka. Meillä oli kotona suuri kirjasto ja isälläni oli tapana lukea äidilleni ja minulle ääneen. Nyt minulla on oma laaja kirjasto ja kun lapseni vielä olivat pieniä, oli minun vuoroni lukea heille.

Opiskelin pääaineenani pohjoismaisia kieliä. Nykyisessä työssäni olen voinut yhdistää opiskelussani kiinteänä osana olleet kielten, kulttuurin ja kirjallisuuden. Tällä yhdistelmällä on helppo pitää yllä oma mielenkiinto opetustyöhön.

Kursseillani opiskelijat ja heidän mielipiteensä ja kokemuksensa pääsevät esiin, sillä kaikilla kursseilla keskustelu on tärkeä osa oppitunteja.

Jos siis pidät kulttuurista, on Kulttuuripiiri sinulle. Pääset jakamaan kokemuksiasi ja tuntemuksiasi siitä mitä olemme yhdessä tai erikseen kokeneet kulttuurin alalla.

Ruotsin kursseillani ymmärtäminen ja ymmärretyksi tuleminen ovat tärkeässä asemassa, vaikka kielioppi onkin lähellä sydäntäni.

Om du älskar litteratur är Arbiskurs Litteraturkretsen för dig. Vi läser och diskuterar de böcker och genrer vi gemensamt väljer bland all litteratur.

Tutustu Heli-Kaarinan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki


Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto


facebook instagram youtube