Kirjallisuus, äidinkieli ja teatteri

‍‍Heli-Kaarina Degerman

Olen Heli-Kaarina Degerman ja toimin Aikuisopistolla koulutuspäällikkönä. Toimin tiimipäällikkönä yhteiskunnalliset aineiden ja ruotsinkielinen opetuksen tiimeissä. Opetan kulttuuria, kirjallisuutta ja ruotsia.‍

Lue lisää »


Pia-Leena Heikkilä

Olen Pia-Leena ja opetan Vantaan aikuisopistossa puheviestintää. Puheviestinnän ytimessä ovat vuorovaikutustaidot, joiden tärkeys korostuu yhä enemmän vuosi vuodelta niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Lue lisää »Päivi Kyyrö

Kuvat ja tarinat ovat aina minua kiehtoneet. Niillä voi leikkiä aivan kuin rakentaisi uutta juonta elämäänsä. Olen työskennellyt radiotoimittajana 90-luvulta asti ja tässä työssäni olen saanut kohdata erilaisista taustoista tulevia ihmisiä ja kuulla heidän tarinoitaan.

Lue lisää »


Elina Lahti

Opetan luovaa kirjoittamista. Taustaltani olen opiskellut kolme vuotta Työväen Akatemian kirjoittajakoulussa, jonka aikana suoritin Jyväskylän yliopiston kirjoittamisen perus- ja aineopinnot. Varsinaisen tutkintoni olen tehnyt kulttuurihistoriasta. Tarinat ovat vetäneet minua puoleensa pikkulapsesta saakka.

Lue lisää »


Päivi Suutari

Olen maailman kauneudesta inspiroituva restonomi (ylempi AMK) ja matkailuopettaja Tuusulasta. Erikoistumisalani on lempeä matkailu, jossa yhdistän slow-matkailun, vastuullisen matkailun ja esteettömän matkailun elementtejä. Innostun myös nostalgiamatkailusta, mikä näkyy kursseillani.

Lue lisää »

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki


Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto


facebook instagram youtube