Kielet

Mikko Ekqvist

Työskentelen Vantaan aikuisopistossa kielten suunnittelijaopettajana ja opetan suomen kielen kursseja. Olen aina rakastanut kieltä ja tykkään työskennellä ihmisten kanssa, siksi olenkin opiskellut opettajaksi. Pidän työstäni, siinä oppii uutta joka päivä.

Lue lisää »


Mervi García

Työskentelen kielten suunnittelijaopettajana ja opetan itse espanjaa. Koulutukseltani olen filosofian maisteri, pääaineena espanjalainen filologia, sivuaineina opettajan pedagogiset opinnot sekä aikuiskasvatustiede. Olen itse oppinut espanjan kielen vasta aikuisena, lähdettyäni lukion jälkeen au pairiksi Espanjaan puhumatta sanaakaan maan kieltä.

Lue lisää »


Elina Vienamo

Olen yksi niistä kieltenopettajista, joka on kuukausipalkkaisessa työssä opistolla – suunnittelijaopettajana. Suunnittelijaopettajien tehtävänä on järjestää kaikki kurssit, jotka Ilmonetista löytyvät. Meille voitte siis lähettää vaikka ehdotuksia uusista kursseista – ja muuta palautetta.

Lue lisää »


Kira Sidorov

T‍yöskentelen Vantaan aikuisopistossa kielten suunnittelijaopettajana vastuualueenani venäjä, arabia, kreikka, turkki, ruotsi, norja, saksa ja viittomakieli. Koulutukseltani olen venäjän ja ruotsin opettaja. Kielet, kulttuurit ja matkustaminen ovat kiehtoneet minua pikkutytöstä lähtien. Vaikka isovanhempani olivat venäläisiä emigrantteja ja elin venäläisen kulttuurin keskellä, en kuitenkaan lapsena suostunut puhumaan venäjää kotona enkä koulussa. 16-vuotiaana minussa kuitenkin yhtäkkiä heräsi kiinnostus juuriini ja rakkaus venäjän kieleen ja venäläiseen kulttuuriin.

Lue lisää »


Rika Aoyama-Hunt

‍I teach Japanese language courses and Japanese cooking courses. I have taught Japanese at Vantaan aikuisopisto since 2004. My main aims of teaching are to make learning Japanese as fun as possible and for pupils to be able to comprehend it as easy as possible.

Lue lisää »


L‍ucinda Cross

I teach English conversation courses that are based on various subjects that are in the news or popular with students, like health, homes, free time activities, etc. We work with relevant texts, vocabulary, discussion questions and games, because it’s so important to have a good time while we practice speaking English.

Lue lisää »


Gabriela Fernández-Jäntti

Olen kotoisin Perusta ja minulla on yli 10 vuoden kokemus opettajana Vantaan aikuisopistossa. Opetan ensisijaisesti espanjaa, mutta pidän myös ruokakursseja suomeksi sekä espanjaksi. Olen pitänyt myös mosaiikkikurssin espanjaksi. Rakastan minun työtä, eli tykkään paljon opettamisesta ja ihmisten kanssa toimimisesta.

Lue lisää »


U‍lla-Maija Giusti

Olen opettanut italiaa Vantaan aikuisopistossa vuodesta 2012 asti. Italia on ollut osa elämääni opiskeluajoista lähtien; valmistuin maisteriksi Helsingin yliopistossa italia pääaineena. Asuin myös lähes 30 vuotta Roomassa, jossa vietin tavallista perhe-elämää. Opetustyössä pyrin kielen rakenteiden ohella välittämään Italian kulttuuria ja maan elämäntapaa.

Lue lisää »


L‍aila Hynninen

Opetan espanjan kursseja alkeista kertaukseen ja keskusteluun sekä myös intensiivikursseja. Minulla on yli 30 vuoden kokemus Aikuisopiston opettajana ja koulutuksena ylempi korkeakoulututkinto. Kotikielenä puhun espanja. Tunneiltani saa eväitä myös omaehtoiseen opiskeluun moderneja oppivälineitä käyttäen.

Lue lisää »


H‍eli Jokinen

Olen opettanut nykykreikkaa Vantaan aikuisopistossa vuodesta 2010 lähtien. Olen itse aloittanut nykykreikan opinnot jo nuorena työväenopistossa ja myöhemmin suorittanut Helsingin yliopistossa nykykreikan kielen ja kirjallisuuden perus- ja aineopinnot. Aikuisopistossa opettaminen on antoisaa, inspiroivaa ja hauskaa!

Lue lisää »


‍Marja Juhola

Opetan kaiken tasoisia kursseja, sekä yleisenglantia, akateemista englantia että English for Work, ja joskus myös keittiön puolella. Kursseilla työkieli on englanti ja tarkoituksena on rohkaistua puhumaan – harjoitus tekee mestarin ja virheiden kautta opitaan. Tunneilla opitaan toiminnallisesti, liikkuen, luovasti ja rennossa hengessä.

Lue lisää »Jelena Kark

Olen filosofian maisteri. Valmistuin Tallinnan pedagogisesta yliopistosta. Olen täydentänyt pedagogista osaamistani ammatillisen opettajan tutkinnolla (AmO, 60 op) Haaga-Heliassa. Venäjä on äidinkieleni. Olen opettanut venäjää suurimman osan elämästäni. Kielet ovat aina olleet lempiaineitani. Erittäin tärkeä minulle on venäjän kieli ja kirjallisuus. Ensimmäisellä venäjän tunnilla kysyn opiskelijoilta: ”Miksi haluat opiskella venäjää? ”. Opiskelijoiden vastauksissa on yhteinen tavoite – opiskella venäjän kieltä ja tutustua venäläiseen kulttuuriin, koska kieli on kaunis ja kulttuuri rikas.

Lue lisää »


L‍iisa Linnanmäki

Kiinnostus vieraisiin kieliin ja kulttuureihin vei minut jo nuorena kielikurssille, Interrailille ja au pairiksi. Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Opiskelin germaanista ja ranskalaista filologiaa Helsingin yliopistossa. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani opettajan pedagogisilla opinnoilla (AmO), S2-täydennyskoulutuksilla ja suggestopedisellä peruskoulutuksella.

Lue lisää »


Airi Myllymäki

Olen opettanut Vantaan aikuisopistossa englantia vuodesta 2000 eritasoisille ryhmille, alkeista keskusteluryhmiin. Kielet ovat aina olleet lempiaineitani ja erityisesti englannin kieli, brittiläinen kulttuuri, kirjallisuus ja historia ovat kiehtoneet minua. Lempikaupunkini on Lontoo, jonne olen aina valmis lähtemään.

Lue lisää »


E‍lina Pesonen

Opetan tällä hetkellä saksaa, Bodyjoogaa sekä Balletonea. Olen filosofian maisteri pääaineena germaaninen filologia. Liikunnan puolelta olen suorittanut RYT 500 -joogaopettajakoulutuksen, Bodyjooga- sekä Balletone-ohjaajakoulutuksen, liikunnanohjauksen peruskurssin sekä FAF-aerobicohjaajakoulutuksen.

Lue lisää »


‍Belinda Poropudas

Born in San Francisco, I first came to Finland in 1969 to discover my “roots,” as my father’s parents were both from Finland. I attended Tampereen yliopisto after which I moved to Wisconsin with my Finnish husband. We returned to Finland in 1986 with 3 children. I have been teaching English in Finland since 1995.

Lue lisää »


‍Simone Spaccatrosi

Ciao! Olen Simone Spaccatrosi ja opetan italian kieltä ja kulttuuria. Lisäksi pidän kursseja Roomasta, joulusta Italiassa ja ruokakursseja Rooman keittiöstä. Olen asunut Suomessa noin 4 vuotta ja opettanut italiaa noin 3 vuotta. Minulla on maisterin tutkinto kielistä ja sertifikaatti Venetsian yliopistosta, joka todistaa, että osaan opettaa italiaa ulkomaalaisille.

Lue lisää »


‍Jenni Sundkvist

Olen valmistunut filosofian maisteriksi tutkijalinjalta, pääaineenani venäjän kieli, maantuntemus, kulttuuri-ja kirjallisuus. Uteliaisuus ja tutkimishalu eivät iän mukana tunnu sammuvan. Oppimisen ja oivalluksen ilon toivoisin osaavani tartuttaa oppilaisiinikin. Toivon, että ryhmissäni on myönteinen opiskeluilmapiiri ja tunneilleni on helppo kynnys tulla.

Lue lisää »


‍Sheila Tackman

Jag heter Sheila Tackman och bor i Sibbo med mina tre barn och min sambo som är spanjor. Jag undervisar i spanska i Borgå och Vanda. Jag har lärarkompetens och 30 år av latinsk kultur i bagaget. Jag har bott i Venezuela och bor deltid i Spanien. Jag trivs med att undervisa spanska och med att dela med mej av den rika latinska kulturen som står mej nära.

Lue lisää »


‍Satu Tamminen

Olen Vantaan aikuisopiston latinan opettaja. Olen valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineena venäjä ja sivuaineena latina. Olen suorittanut myös aineenopettajan kasvatustieteelliset opinnot. Latinan opiskelu ei ole pelkkää kielen opiskelua, vaan samalla perehdytään myös aina monipuolisesti antiikin kulttuuriin ja historiaan.

Lue lisää »


‍Cynthia Varis

My name is Cynthia Varis and I come from South Africa. I have lived in Finland for over thirty years and am a mother of twins who are 23 years now. I have been teaching English at the Vantaa Adult Education Institute since 2005 and enjoy my job very much. English is the main official language in South Africa followed by Afrikaans.

Lue lisää »

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube