Niina Vyyryläinen


Opetan Vantaan aikuisopistossa tekstiilityötä: tilkkutöitä, huovutusta ja värjäystä. Koulutukseltani olen tekstiili- ja vaatetusmuotoilija sekä käsityönopettaja. Käsityöt ovat pienestä pitäen kuuluneet elämääni niin työssä kuin vapaa-ajalla. Kesällä värjään lankoja ja villoja luonnonväriaineilla, talvikaudella neulon ja ompelen. Käsityö on virkistävää ja luovaa toimintaa, jossa voi aina asettaa itselleen uusia haasteita.

Ryhmässä käsitöiden tekeminen mahdollistaa samanhenkisten ihmisten tapaamisen ja ideoiden jakamisen. Käsityön harrasteryhmässä saa myös oivalluksia, kannustusta ja palautetta omista töistään. Kursseillani jokainen saa harrastaa käsitöitä omista lähtökohdistaan käsin. Kannustan opiskelijoita asettamaan omat tavoitteensa ja kokeilemaan rohkeasti jotakin uutta. Käsityössä tekeminen ja kokeminen ovat vähintäänkin yhtä tärkeitä kuin lopputulos. Uskallus uuteen ja kokeilut ovat avaimia uuden oivaltamiseen.

Käsityön opettaminen on minulle toiveammatti, jossa saan toimia eri ikäisten opiskelijoiden ja monipuolisten ja vaihtelevien käsityötekniikoiden parissa. Työskentelen Vantaan aikuisopiston lisäksi käsityön taiteen perusopetuksessa lasten ja nuorten sekä aikuisten parissa. Vastapainoa käsityölle saan kävelemällä metsässä ja käymällä jumpassa.

Tutustu Niinan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube