Niina Vyyryläinen

Opettaja Niina Vyyryläinen

Opetan Vantaan aikuisopistossa tekstiilityötä: tilkkutöitä, huovutusta ja värjäystä. Koulutukseltani olen tekstiili- ja vaatetusmuotoilija sekä käsityönopettaja. Käsityöt ovat pienestä pitäen kuuluneet elämääni niin työssä kuin vapaa-ajalla. Kesällä värjään lankoja ja villoja luonnonväriaineilla, talvikaudella neulon ja ompelen. Käsityö on virkistävää ja luovaa toimintaa, jossa voi aina asettaa itselleen uusia haasteita.

Ryhmässä käsitöiden tekeminen mahdollistaa samanhenkisten ihmisten tapaamisen ja ideoiden jakamisen. Käsityön harrasteryhmässä saa myös oivalluksia, kannustusta ja palautetta omista töistään. Kursseillani jokainen saa harrastaa käsitöitä omista lähtökohdistaan käsin. Kannustan opiskelijoita asettamaan omat tavoitteensa ja kokeilemaan rohkeasti jotakin uutta. Käsityössä tekeminen ja kokeminen ovat vähintäänkin yhtä tärkeitä kuin lopputulos. Uskallus uuteen ja kokeilut ovat avaimia uuden oivaltamiseen.

Käsityön opettaminen on minulle toiveammatti, jossa saan toimia eri ikäisten opiskelijoiden ja monipuolisten ja vaihtelevien käsityötekniikoiden parissa. Työskentelen Vantaan aikuisopiston lisäksi käsityön taiteen perusopetuksessa lasten ja nuorten sekä aikuisten parissa. Vastapainoa käsityölle saan kävelemällä metsässä ja käymällä jumpassa.

Tutustu Niinan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube