Aija Rouhiainen

Opettaja Aija Rouhiainen

Olen vaatetuunaukseen erikoistunut vaatetussuunnittelija. Olen opettanut vaatetuunausta Vantaan aikuisopistolla ehkäpä reilut viisi vuotta. Vaatetuunaus on erittäin hauska ja hyödyllinen harrastus! Maapallokin kiittää vaatetuunaajaa, joka ei sorru kertakäyttökulutukseen vaan uudistaa vanhat vaatteensa.

Pukeudun itse yksinomaan kirppisvaatteisiin ja tyyliäni kehutaan useasti. Tuunaan lähes kaikki kirppislöytöni uusiksi eri tavoilla, joten olen juuri oikea ihminen opettamaan vaatetuunausta. Minun ei tarvitse teeskennellä pitäväni kurssilaisten eri tyylisistä vaatteista, sillä rakastan eri tyylejä ja arvostan persoonallisuutta. Vaatetuunauksen opettaminen on minulle kutsumusammatti, joka ei tunnu työltä - niin paljon pidän erilaisista ihmisistä ja erilaisista vaatteista!

Kiertelen vapaapäivinä kirppareilla katsomassa, löytyisikö tuunausmateriaaleja. Jotta hartiani eivät jämähtäisi ompelusta, pyrin käymään juoksulenkeillä aina kun mahdollista. Näin pyrin myös varmistamaan, että suurella vaivalla tuunaamani vaatteet mahtuvat minulle mahdollisimman pitkään. Jaan kierrätystyylivinkkejä myös blogissani, joten bloggaamiseen kuluu osa vapaa-ajastani. Blogiini kannattaa tutustua!

Tutustu Aijan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube