Käsityö

Ulla Särkinen

Toimin opistolla käsityön suunnittelijaopettajana. Siihen kuuluu opettamisen lisäksi varsin monenlaisia tehtäviä kurssisuunnittelusta, erilaisista kehitystöistä ja tuntiopettajien yhteyshenkilönä olemisesta aina kurssimateriaalien roudaamiseen ja ompelulankojen hankkimiseen.

Lue lisää »


Hanna Luonteri

Olen Luonterin Hanna ja opetan Vantaan aikuisopistossa neulontaa A: sta melkein Ö:hön. Päivätyökseni opetan käsitöitä peruskoulussa ja nautin eri-ikäisten opettamisesta. Siksi jaksan myös “harrastaa” opettamista vapaa-ajallani. Käsillä tekeminen on rentouttavaa ja luovaa toimintaa ja alentaa tutkitusti stressiä.

Lue lisää »


‍Hanna Meronen

Olen Hanna Meronen, FM, Tanssinopettaja (AMK) ja elän oikeastaan kahdessa koossa: oikeiden ihmisten elämää ja pienoismaailmassa. Rakennan nukkekoteja ja kaikkea niihin tarvittavaa ja opetan pienoiskäsitöitä Vantaan aikuisopistossa viikonloppukurssien muodossa.

Lue lisää »


Raija Rastas

Opetan kursseja Ryijy ommellen tai kehyskudonnalla sekä MATKALLA-tekstiilitaidetyöpaja. Valmistuin tekstiilitaiteilijaksi Taideteollisesta korkeakoulusta (Aalto-yliopisto) ja olen suorittanut opettajan pedagogisen pätevyyden (Hamk). Asun Vantaalla Seutulan kylässä ja intohimoinen harrastukseni on valokuvaus.

Lue lisää »


‍Aija Rouhiainen

Olen vaatetuunaukseen erikoistunut vaatetussuunnittelija. Olen opettanut vaatetuunausta Vantaan aikuisopistolla ehkäpä reilut viisi vuotta. Vaatetuunaus on erittäin hauska ja hyödyllinen harrastus! Maapallokin kiittää vaatetuunaajaa, joka ei sorru kertakäyttökulutukseen vaan uudistaa vanhat vaatteensa.

Lue lisää »


Niina Vyyryläinen

Opetan Vantaan aikuisopistossa tekstiilityötä: tilkkutöitä, huovutusta ja värjäystä. Koulutukseltani olen tekstiili- ja vaatetusmuotoilija sekä käsityönopettaja. Käsityöt ovat pienestä pitäen kuuluneet elämääni niin työssä kuin vapaa-ajalla. Kesällä värjään lankoja ja villoja luonnonväriaineilla, talvikaudella neulon ja ompelen.

Lue lisää »

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube