Tuisku Tuntevainen

Opettaja Tuisku Tuntevainen

Tervehdys! Olen ihmisyyden ihmettelijä ja Suomen ensimmäisen tunnetaitoihin keskittyneen yhdistyksen, Tunnetaitoja kaikille ry:n perustaja. Minut voi kohdata ohjaamillani kursseilla, Tunnetaitoja kaikille ry:n tapahtumissa sekä keikoilla & katusoittamassa Sydämen halaulujani. Näytän mallia terveemmästä työkulttuurista seuraten sydämeni polkua ja kuunnellen tarpeitani myötätuntoisesti kehotietoisuuden kautta. Luon turvallisia tiloja tuntea kaikkia tunteita ja inspiroin ihmisiä toteuttamaan sydämen unelmiaan, oppimaan myötätuntoisemmaksi itseään ja muita kohtaan sekä toimimaan yhteisen kotimme eli luonnon hyväksi yhteisvoimin.

Olen koulutukseltani sosionomi, lisäksi käynyt erilaisia täydennyskursseja ja perehtynyt tunnetaitoihin mm. laajan opinnäytetyöni parissa. Elämänkokemusta on mm. kuukauden yksinpyöräretki Euroopassa 21-vuotiaana, sekä elämää mullistanut kuolemanrajakokemus 2020 helmikuussa. Monenlaiset kokemukset ja vastoinkäymiset elämän aikana ovat opettaneet minua ymmärtämään erilaisia ihmisiä ja elämäntilanteita myötätuntoisemmin sekä elämään unelmiani todeksi Nyt, pysähtymään elämän ihmeen äärelle joka päivä.

Tahdon luoda tunnetaitoisempaa tulevaisuutta: kuka tahansa voi auttaa ja pyytää apua, saa tuntea turvassa. Ihmiset kaikkialla maailmassa saisivat kokea olevansa turvassa, rakastettuja ja vapaita - paljon luovaa voimaa vapautuisi innovaatioiden edistämiseen voimavaratietoisesti työskennellen. Tätä unelmaa kohti pyrin - hyvin voiden hyvää luoden, eli muutos lähtee meistä jokaisesta itsestä.

Opetan niitä keinoja, joista on ollut kasvumatkallani hyötyä, apua ja iloa, jotka ovat myös tutkitusti vaikuttavia (mm. itsemyötätunto, intuitiivinen laulu, luontoyhteys). Kuva on minusta ohjaamani itkulauluretriitin & vapauttavan yhteisnaurun jälkeen.

A rvokas tarpeinesi

R akas rajoissasi

T urvassa tunteinesi

Myötätuntoisiin kohtaamisiin!

Tutustu Tuiskun kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube