Tuisku Tuntevainen

Tunnetaitojen vahvistaminen on vahva kutsumukseni, yksi tapani luoda hyvää maailmaan. Tunteet ovat ihmisyyden ydintä, universaali ihmiskuntaa yhdistävä asia; esimerkiksi yhdessä nauraminen ja itkeminen voi luoda luottamusta ja yhteisöllisyyttä. Tunnetaidot vaikuttavat muun muassa addiktioihin, ihmissuhteisiin, työllistymiseen ja työhyvinvointiin, mielenterveyteen, itsetuntemukseen ja itsetuntoon; niissä on avain moneen haasteeseen.

Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja tehnyt laajan opinnäytetyöni tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamisesta aikuisiällä. Lisäksi olen tehnyt pitkään opettajansijaisuuksia ja minulla on laaja työ- ja elämänkokemus. Julkaisuun on menossa kirjoittamani tunnetaito-opas ja edistän valtakunnallista tunnetaitohanketta. Olen kehittänyt ja ohjannut erilaisia tunnetaitotyöpajoja, muun muassa itkupiirejä.

Olen käynyt itse pitkän ja mutkikkaan polun tunteideni käsittelyssä, ja saanut nähdä, miten paljon tunnetaitojen vahvistaminen on vaikuttanut elämääni ja lähipiiriini myönteisesti. Arvoja, joita edistän elämässäni ja yhteiskunnassa, ovat yhteisöllisyys, eettisyys, rakkaudellisuus, vilpittömyys ja vapaus. Pyrin kasvamaan ja oppimaan ihmisenä ja ohjaajana läpi elämäni ja otan mielelläni rakentavaakin palautetta vastaan. Olet lämpimästi tervetullut kursseilleni!

Tutustu Tuiskun kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube