Taru Kuhalampi


Opetan Vantaan aikuisopistossa vuorovaikutusta sekä ajattelun ja luovuuden taitoja. Kursseillani teemoja tarkastellaan monenlaisista näkökulmista pohdiskellen, kokeillen ja keskustellen. Teemat pohjautuvat teorioihin, mutta niitä peilataan käytäntöön ja arjen kohtaamisiin.

Olen kasvatustieteen maisteri ja käsityönopettaja. Kevään aikana valmistun puheviestinnän opettajaksi ja filosofian maisteriksi. Tämän yhdistelmänä olen ihmiseksi kasvamisesta kiinnostunut luova pohdiskelija, joka nauttii kokeilemisesta, koetun kartoittamisesta ja kirjan ääreen nukahtamisesta. Uteliaisuuteni on ehtymätön ja ammennan alati uusia oivalluksia opetukseeni tieteestä, kulttuurista, kohtaamisista ja keskusteluista.

Opetuksessani yhdistyvät erilaiset työtavat, jotka kannustavat sekä omaan pohdiskeluun että yhdessä oppimiseen. Näen vuorovaikutuksen ja oppimisen erityisesti itsen ja muiden oivaltamisena ja ymmärtämisenä. Hienointa vuorovaikutuksen oppimisessa onkin, että maailma on tulvillaan mahdollisuuksia näihin oivalluksiin joka päivä. Kursseillani opit havaitsemaan mitä ympärilläsi tapahtuu ja oppimaan siitä.

Tutustu Tarun kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube