Päivi Hietanen

Olen Päivi Hietanen. Ohjaan aikuisopistossa hyvinvointiin ja itsetuntemukseen sekä parisuhde- ja vuorovaikutusteemoihin liittyviä kursseja.

Olen koulutukseltani nuorisotoiminnan-ohjaaja, yhteiskuntatieteiden maisteri, laillistettu sosiaalityöntekijä. Olen kouluttautunut perheasioiden sovittelijaksi, Solmuja parisuhteessa parineuvojaksi ja tuotekehittäjäksi. Lisäosaamisena on draamakasvatus sekä erilaiset toiminnalliset fasilitointi- ja ryhmänohjausmenetelmät. Tällä hetkellä kouluttaudun työnohjaajaksi. Toimin mentorina uransa alkutaipaleella oleville sosiaalityöntekijöille.

Toivon voivani kurssien avulla auttaa osallistujia kasvattamaan omaan itsetuntemustaan sekä lisäämään hyvinvointia omassa elämässään. Kurssit koostuvat erilaisista harjoitteista, mielikuvatyöskentelystä, rentoutuksesta sekä oman kehon ja mielen äärelle pysähtymisestä. Tavoite on paitsi virkistyä myös antaa työvälineitä oman hyvinvoinnin parantamiseksi.

Vuorovaikutustaidot ovat keskeisiä parisuhteessa, perhe-elämässä ja työelämässäkin. Vuorovaikutustaitoja on mahdollista kehittää läpi elämän. Kursseilla harjoitellaan rakentavia vuorovaikutustaitoja, annetaan eväitä itselle hankalien vuorovaikutustilanteiden kohtaamiseen sekä omien toimintatapojen tarkasteluun.

Vapaa-ajalla nautin rauhallisesta elämänmenosta vastapainona työlle. Luonnossa liikkuminen, puutarhanhoito ja liikunta eri muodoissaan vuoden aikojen kulkua mukaillen on oman hyvinvoinnin lähde. Sydän sykkii luovalle toiminnalle ja on itselle tärkeä tapa rentoutua, oppia uutta ja tulla sinuiksi itsensä kanssa.

Tutustu Päivin kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube