Mika Ijäs

Ohjaan Kohtaavat tarinat - kohtaamisen kurssia. Se on hauska ja virkistävä vuorovaikutustaitojen kurssi, jolla opit myös itsestäsi paljon uutta.

Voit tulla kurssille terästääksesi vuorovaikutustaitoja työelämän ja muun elämän tarpeisiin, ymmärtääksesi enemmän omia ja toisten vuorovaikutustapoja - tai vain piristääksesi itseäsi!

Toimin työyhteisöjen valmentajana ja kouluttajana sekä ohjaan erilaisia luovia ryhmätyöskentelyitä yrityksissä ja muissa organisaatioissa. Kohtaavissa tarinoissa sovellan toiminnallisia ja keskustelevia ohjausmenetelmiä, joita käytän myös työssäni erilaisten ryhmien kanssa. Saan positiivista palautetta erityisesti konkreettisista sisällöistä ja menetelmistä sekä siitä, että ohjaamani työskentelyt ovat tunnelmaltaan hauskoja ja vapautuneita.

Tähän pyrinkin, sillä ilossa oppiminen on aina vaikuttavampaa ja motivoivampaa kuin viivailmeinen raataminen. Huumori on ytimiltään näkökulman vaihtamisen taitoa, mikä taas on luovuuden perusedellytys.

Olen taustaltani pitkän linjan nuorisotyöntekijä ja esimies, joten erilaiset ryhmänohjaustehtävät ovat minulle hyvin tuttuja. Olen koulutukseltani nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja sekä yhteisöpedagogi (amk). Lisäksi olen opiskellut mm. johtamistaitoja, palvelumuotoilua ja liiketoiminnan kehittämistä. Olen myös tehnyt sarjakuvia, musiikkia ja toiminut lehtiavustajana. Toisinaan minut voi bongata pienistä rooleista tv-sarjoissa ja elokuvissa, sillä entisenä teatterilaisena olen ajautunut luontevasti ohjelma-avustajan satunnaisiin tehtäviin.

Tutustu Mikan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.‍

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki


Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto


facebook instagram youtube