Jenni Jakku


‍Työskentelen opistolla suunnittelijaopettajana vastuualueinani Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri, äidinkieli ja kirjallisuus, sekä media ja tietotekniikka. Lyhyemmin ilmaistuna olen siis yhteiskunnallisten ja ICT-aineiden suunnittelijaopettaja.

Olen koulutukseltani valtiotieteiden ja filosofian maisteri, sekä yhteiskuntaopin ja psykologian aineenopettaja. Kurssien suunnittelutyön lisäksi opetankin opistolla erilaisia yhteiskunnallisiin teemoihin ja psykologiaan liittyviä kursseja. Kursseillani pääset esimerkiksi sukeltamaan muistelun maailmaan, pureutumaan rikollisuuteen yhteiskunnallisena ilmiönä, sekä tutkailemaan jännittämistä sosiaalisissa tilanteissa. Opetan myös Kulttuuripiiriä, jossa tutustumme yhdessä kulttuurin ilmiöihin ja erilaisiin kulttuuritapahtumiin, ja jaamme kokemuksiamme ryhmässä.

Kursseillani on tärkeää yhdessä tekeminen ja pohtiminen ja sekä uusien näkökulmien löytäminen – viihtyisää ja avointa ilmapiiriä unohtamatta. Valtiotieteitä opiskellessani pääaineeni oli sosiologia, ja joskus kuulee sanottavan, ettei sosiologille mikään inhimillinen ole vierasta. Minua kiehtovat laajasti ihmiseen ja yhteiskuntaan liittyvät asiat ja kaikki se mitä ympärillä tapahtuu. Toivon että tulet jakamaan tämän kiinnostuksen kanssani opettamilleni kursseille, ja tutustut muutoinkin siihen laajaan ja monipuoliseen tarjontaan, jota opistolla on suunnittelualueillani.

Tutustu Jennin kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube