Asta Manninen


‍Olen Asta Manninen ja koulutukseltani FM. Olen tehnyt pitkän työuran kaupunkitiedon parissa. Olen toiminut Helsingin kaupungin tietokeskuksen johtajana ja osallistunut laajalti seudulliseen, kansalliseen ja kansainväliseen tietoyhteistyöhön, johon yhä osallistun. Kaupunkitieto, aluetieto ja tiedon avaaminen kaikille on muodostanut työelämäni pääsisällön. Kaupunkitieto ja aluetieto kuvaavat elämää ja elinoloja lähellä ihmistä – hänen asuinaluettaan ja kaupunginosaansa, kaupunkiaan ja kaupunginseutuaan.

Uteliaana seuraan yhteiskunnan ja ihmisten elinolojen kehitystä meillä ja muualla. Muutokset, murrokset ja tulevat kehitysnäkymät kiinnostavat. Siten seuraan monia tilastoja, tutkimuksia ja kansainvälisiä vertailuja. Kiinnostus kansainvälisyyteen heräsi jo varhain. Juureni ovat Pohjanmaan rannikolla, josta on lukuisasti lähdetty kauaskin työnhakuun huonoina talousaikoina. Ruotsiin lähteminen oli hyvin tavallista ja yleistä oli myös USA:han ja Kanadaan lähteminen. Monet jo lapsena kuulemani tarinat puhuttavat vielä tänä päivänä.

Uteliaisuus oppia elämästä muissa maissa ja kaupungeissa on hyvä tapa oppia tuntemaan omat olot paremmin ja kehittämään niitä. Tervetuloa lukuisasti mukaan tutkimaan maailmaa yhdessä kaupunkivertailujen kautta!

Tutustu Astan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube