Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri

Liisa Elonheimo

‍Opetan Vantaan aikuisopistossa astrologian kursseja. Opiskelin Helsingin yliopistossa Japanin tutkimusta, mutta samaan aikaan kiinnostuin yhä enemmän ja enemmän astrologiasta. Se toi järkeä asioihin, joissa sitä ei muuten ollut.

Lue lisää »


Heli Haavisto

Opetan taide- ja kulttuurihistoriaa. Suurin osa kursseistani keskittyy viime vuosisadan vaihteeseen ja Euroopan taidehistoriaan. Taiteilijoiden elämänkerrat ovat mielestäni kiinnostavia ja innostavia. Oma suosikkikurssini on 1800-luvun suomalaisista naistaiteilijoista kertova kurssi. Kursseillani käsitellään taiteen lisäksi myös muita aikakauden ilmiöitä ja elämää.

Lue lisää »


Veli-Matti Huhta

‍Olen koulutukseltani valtiotieteen maisteri, humanististen tieteiden kandidaatti ja historianopettaja. Opetan Vantaan aikuisopistossa kulttuurihistorian luentokursseja. Historiasta olen ollut kiinnostunut lapsuudesta lähtien, joka sekin on jo historiaa. Ammennettavaa riittää; mistäpä nykyisyyden muualta noutaisi kuin menneisyydestä.

Lue lisää »


Janne Joutsenjoki

Luennoin Vantaan aikuisopistossa gnostilaisuudesta. Gnostilaisuus on uskonto, tarkennettuna joukko uskonnollisia liikkeitä. Luentosarjani on teologinen katsaus aiheeseen. Aikajänne on kaukaa historiasta nykypäivään: alku-gnosiksesta meidän aikamme gnostilaisuuteen.

Lue lisää »Jenni Juutilainen
Jenni Juutilainen

Olen Mindfulness-ohjaaja (CFM®) Jenni Juutilainen. Mindfulnessiin tutustuin ensimmäistä kertaa vuonna 2013 tutkien asiaa itsenäisesti sekä erilaisilla kursseilla. Lopulta kouluttautuduin Center For Mindfulness Finlandissa ohjaajaksi. Olen myös sosionomi (amk) ja työskennellyt suurimman osan työurastani varhaiskasvatuksessa lastentarhanopettajana.

Lue lisää »


Taru Kuhalampi

Opetan Vantaan aikuisopistossa vuorovaikutusta sekä ajattelun ja luovuuden taitoja. Kursseillani teemoja tarkastellaan monenlaisista näkökulmista pohdiskellen, kokeillen ja keskustellen. Teemat pohjautuvat teorioihin, mutta niitä peilataan käytäntöön ja arjen kohtaamisiin.

Lue lisää »


Kirsi Mäkinen

Hei! Olen Tyytyväisyyden haaste -valmennuskonseptin kehittäjä ja erikoistunut auttamaan sinua kasvamaan ihmisenä uudelle tasolle, jotta voit luoda uutta ja saavuttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lue lisää »


Mari-Johanna Rahkala-Simberg

Luennoin opistolla uskontolukutaitoon ja kreikkalaiseen kulttuuriin liittyvistä teemoista. Olen koulutukseltani teologian tohtori ja ammatillinen opettaja, ja toimin tällä hetkellä tuntiopettajana sekä luennoitsijana. Olen asunut Kreikassa vuosia osana tutkimustyötäni, ja kerron opistolla mm. entisestä kotikaupungistani Thessalonikista.

Lue lisää »


Marja-Leena Savimäki

Olen kouluttanut Vantaan aikuisopistossa tuntiopettajana vuodesta 2000 aiheena jännittäminen, ihmissuhdetaidot, itsetuntemus ja voimavarat, ja NLP-, IANLP- ja sosiaalipanoraamakoulutuksia. Olen ollut yrittäjänä vuodesta -98 ja toiminut nämä 20 vuotta työyhteisöissä muutosvalmentajana ja kouluttajana erilaisissa ja eri pituisissa tavoitteellisissa koulutuksissa ja valmennuksissa.

Lue lisää »


Hanna-Riitta Toivanen-Kola

Opetan Balkanin alueen, Turkin, Lähi-Idän ja Välimeren saarten menneisyyteen ja nykyhetkeen liittyviä asioita. Mielestäni on tärkeää, että saamme tietoa uutisten taustoista ja ymmärrämme laajemmin menneisyyttä voidaksemme tehdä hyviä päätöksiä.

Lue lisää »


Ilkka Vartiainen

Opetan Vantaan aikuisopistossa ympäristöfilosofiaa. Pyrin tuomaan esiin sen, miten teoreettisemmat kysymykset nousevat esiin käytännön ympäristöongelmista tai liittyvät niihin. Pyrin käsittelemään filosofisia teorioita yleistajuisesti ja soveltamaan niitä arkielämään.

Lue lisää »

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube