Kurssimaksut ja laskutus

Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssimaksun (lue peruutusehdot täältä). Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla ilmonet.fi-palvelussa ja opinto-ohjelmassa.

Kurssimaksu laskutetaan lähellä kurssien päättymistä, ja lasku toimitetaan kirjeenä antamaasi osoitteeseen. Laskun voi maksaa myös Vantaa-infossa.

Jos työnantajasi tai jokin muu taho kustantaa kurssin, ilmoita laskutusosoite mahdollisimman pian kyseisen ainealueen opintosihteerille .

Laskun maksuaika on laskun päiväyksestä 14 päivää. Muistutuslaskusta laskutetaan lainmukainen muistutuskustannus. Maksumuistutus tulee suorittaa maksumuistutuksen tiedoilla eräpäivään mennessä, muutoin lasku siirtyy perintään. Maksumuistutukset ja perinnän jatkotoimenpiteet hoitaa perintätoimisto.

Jos sinulla on laskutukseen liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä kyseisen kurssin opintosihteeriin.

Laskutus opetuksen siirtyessä verkkoon poikkeustilanteessa

Jokaisen kurssin kohdalla on ilmoitettu, jos opetus siirtyy poikkeustilanteessa etäopetuksi verkkoon. Tällöin osallistuja voi ottaa asian huomioon jo ilmoittautuessaan, jolloin se ei vaikuta kurssin laskutukseen. Jos kurssin kohdalla ei ole mainintaa etäopetuksesta, silloin kurssi ei siirry verkkoon vaan se päättyy kokonaan tai opetuskertoja siirretään. Jos opetuskertoja jää pitämättä, tämä huomioidaan laskutuksessa.

E-lasku

Lähetämme ensimmäinen laskun aina paperisena. Jos haluat vastaanottaa seuraavat laskut sähköisenä, voit tehdä e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Valitse laskuttajaksi Vantaan kaupunki ja laskun aiheeksi Aikuisopisto. Paperisen laskun tilisiirtolomakkeella kerrotaan verkkopankissa tehtävään e-laskusopimukseen tarvittavat tiedot.

Lisää ohjeita e-laskun käyttöönottoon saa omasta verkkopankista ja pankin asiakaspalvelusta.

Etusetelit

HUOM! Vantaan aikuisopiston kursseja ei voi maksaa työnantajan tarjoamilla etuseteleillä, esimerkiksi Smartumilla tai E-passilla.

Osoitteenmuutokset

Huomaathan, että yhteystietomuutokset eivät päivity automaattisesti Aikuisopiston rekisteriin. Voit muuttaa yhteystietosi ilmonet.fi:ssä tai asiakaspalvelussamme .


Alennus työttömille työnhakijoille

Työttömänä työnhakijana saat 50 % alennuksen kurssimaksuista, jotka ovat 21 € tai enemmän (pois lukien *-merkityt kurssit). Lue lisätiedot ja työttömyyden todistamista koskevat ohjeet.

Todistukset

Kurssin päätyttyä voit pyytää todistuksen opiskelusta opintosihteeriltä. Todistus maksaa 10 euroa, ja se lähetetään sinulle postitse. Avoimen yliopiston todistuksen antaa Helsingin yliopiston avoin yliopisto.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube