Kurssimaksut ja laskutus

Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssimaksun (lue peruutusehdot täältä). Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla ilmonet.fi-palvelussa ja opinto-ohjelmassa.

Kurssimaksu laskutetaan kurssin käynnistymisen jälkeen, ja lasku toimitetaan kirjeenä antamaasi osoitteeseen. Laskun voi maksaa myös Vantaa-infossa.

Jos työnantajasi tai jokin muu taho kustantaa kurssin, ilmoita laskutusosoite mahdollisimman pian kyseisen ainealueen opintosihteerille.

Laskun maksuaika on laskun päiväyksestä 14 päivää. Muistutuslaskusta laskutetaan lainmukainen muistutuskustannus. Maksumuistutus tulee suorittaa maksumuistutuksen tiedoilla eräpäivään mennessä, muutoin lasku siirtyy perintään. Maksumuistutukset ja perinnän jatkotoimenpiteet hoitaa perintätoimisto.

Jos sinulla on laskutukseen liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä kyseisen kurssin opintosihteeriin .

E-lasku

Lähetämme ensimmäinen laskun aina paperisena. Jos haluat vastaanottaa seuraavat laskut sähköisenä, voit tehdä e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Valitse laskuttajaksi Vantaan kaupunki ja laskun aiheeksi Aikuisopisto. Paperisen laskun tilisiirtolomakkeella kerrotaan verkkopankissa tehtävään e-laskusopimukseen tarvittavat tiedot.

Lisää ohjeita e-laskun käyttöönottoon saa omasta verkkopankista ja pankin asiakaspalvelusta.


Alennus työttömille työnhakijoille

Työttömänä työnhakijana saat 50 % alennuksen kurssimaksuista, jotka ovat 21 € tai enemmän (pois lukien *-merkityt kurssit). Lue lisätiedot ja työttömyyden todistamista koskevat ohjeet.

Todistukset

Kurssin päätyttyä voit pyytää todistuksen opiskelusta opintosihteeriltä. Todistus maksaa 10 euroa, ja se lähetetään sinulle postitse. Avoimen yliopiston todistuksen antaa Helsingin yliopiston avoin yliopisto.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube