Opetuspaikkaan saapuminen – kulkuyhteydet ja pysäköinti

Vantaan aikuisopisto tarjoaa kursseja ympäri Vantaata. Omat toimipisteemme löytyvät Tikkurilasta (Vantaan opistotalo) sekä Myyrmäestä (Myyrinki). Lisäksi järjestämme kursseja mm. koulujen ja päiväkotien tiloissa. Tältä sivulta löydät tietoa kulkuyhteyksistä ja pysäköinnistä toimipisteissämme.


Vantaan opistotalo, Lummetie 5, Tikkurila

Aikuisopiston toimisto sijaitsee Vantaan opistotalolla Tikkurilassa osoitteessa Lummetie 5. Opistotalolla järjestämme myös suuren osan kursseistamme.

Opistotalolle pääset helposti kaikilla Tikkurilaan tulevilla busseilla ja junilla. Opistotalo on noin 400 metrin päässä Dixistä.

Opistotalon pihassa on 4 invapaikkaa. Pihassa ei ole muuta pysäköintitilaa opiskelijoille. Opistotalon läheisyydessä kaikki pysäköintipaikat ovat maksullisia. Ensimmäinen tunti on ilmainen. Lähin maksuautomaatti sijaitsee kirjaston pysäköintialueen reunalla.

TÄRKEÄÄ! Muista aina tarkistaa parkkipaikan pysäköintitiedot pysäköidessäsi autoa. Opisto ei ole vastuussa väärinpysäköidyistä autoista.


Myyrinki, Vaskivuorentie 10 B (3.krs), Myyrmäki (Iso-Myyrin kauppakeskus)

Myyrinkiin pääset helposti kaikilla Myyrmäkeen tulevilla busseilla ja junilla. Myyrinki on noin 300 metrin päässä Myyrmäen asemasta. Myyringin läheisyydestä löytyy joitakin pysäköintipaikkoja, joissa ensimmäinen tunti on maksuton.

TÄRKEÄÄ! Muista aina tarkistaa parkkipaikan pysäköintitiedot pysäköidessäsi autoa. Opisto ei ole vastuussa väärinpysäköidyistä autoista.


Koulut ja päiväkodit

Koulujen pihoissa on yleensä paikkoja henkilökunnalle, joita voit käyttää iltaisin. Tarkista pysäköinnin merkit pysäköidessäsi auto.


Lisätietoa pysäköinnistä Vantaalla löydät kaupungin verkkosivuilta.


Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube