Kuvataide

Kuvataiteen kurssitarjonta pitää sisällään eri laajuisia kursseja, jotka luovat mahdollisuuksia mm. monipuoliselle kuvataiteen harrastamiselle, havaintokyvyn ja luovuuden vahvistamiselle, taiteellisten ilmaisukeinojen kehittämiselle ja visuaalisen kulttuurin ilmiöiden ymmärtämiselle.

Lyhytkurssit painottuvat opetuksellisesti kyseiseen teemaan tai toteutustapaan, jolloin ne voivat herättää osallistujille uusia näkökulmia taiteelliseen työhön ja ajatteluun. Tarjoamme mahdollisuuksia ilmoittautua ennakkoon syksyn kursseilta kevään jatkokursseille, jolloin opinnoista voi tulla koko lukuvuoden mittainen yhtenäinen kokonaisuus. Pitempikestoinen tavoitteellisen opiskelun vaihtoehto on 4-vuotinen kuvataiteen opintokokonaisuus.

Oma opiskelumotivaatiosi ja ahkeruutesi määrittävät toimintasi mahdollistavan tavoitteen. Opetus on yksilöllisyyden huomioivaa, jolloin opiskelun haasteellisuuteen ja vaativuuden tasoon voi opiskelija ohjauskeskusteluissa hyvin itse vaikuttaa.

Huom! Kurssimaksuihin ei sisälly materiaaleja eikä henkilökohtaisia työvälineitä, ellei toisin ole ilmoitettu. Joillain kursseilla voidaan tehdä opiskelumateriaalihankintoja keskitetysti, jolloin niistä peritään erillinen materiaalimaksu.‍

Tutustu kuvataiteen kurssitarjontaan.

Tutustu opettajiin

Haluatko tietää lisää opettajistamme?

Tutustu kuvataiteen opettajiin.

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Piirtäen ja maalaten

"Arvostamme piirustuksia ja maalauksia välittömyyden takia ja sen, mitä ne kertovat luovasta prosessista. Kevätlukukauden opetuksestani erityisesti piirtämisen tutkimusmatkoja ja saaristomaisema piirtäen tai maalaten -kurssit jäivät mukavana ja...

Lue Lisää

Uutinen

Pisto-gallerian syksy

Pisto-galleria on aikuisopiston taidekeskuksessa sijaitseva näyttelytila, jossa on esillä kuvataiteen alalla toimivien taiteiljijoiden ja pitkälle edistyneiden harrastajien teoksia.

Lue Lisää

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube