Kirjallisuus, teatteri ja äidinkieli

Kirjallisuus

Opiston kirjallisuuskurssit ovat sekä lukupiirejä että kirjallisuusvierailuja. Kirjallisuuspiirien osalta opiskelijat hankkivat kirjat itse, mutta valinnat ensimmäistä kirjaa lukuun ottamatta tehdään yhdessä ryhmän kanssa. Kirjailijavierailulle on hyvä ilmoittautua etukäteen, jotta voimme varmistaa riittävän suuren tilan vierailulle.

Kirjoittaminen

Kirjoittamisen kursseilla on usein tarpeen, että opiskelijoilla on käytössään sähköposti. Myös muilla kuin verkkokursseilla käytetään sähköpostia tekstien välittämisessä opettajalle. Ilmoittautuessa on hyvä tarkastaa, että Aikuisopistolle on annettu toimiva sähköpostiosoite, sillä osoitteet toimitetaan opettajalle jo ennen kurssin käynnistymistä ja ensimmäiset ohjeet saattavat tulla jo ennen ensimmäistä kurssikertaa sähköpostitse.

Teatteri

Teatterin kurssitarjontaan kuuluu näyttelijäntyön kursseja ja näytelmäkursseja sekä improvisaatiota, lausuntaa ja monenlaisia teatterin keinoja soveltavia erikoiskursseja. Kursseilta voit saada laajemminkin varmuutta ja kokemusta esillä olemiseen ja esiintymiseen sekä välineitä esim. esiintymisjännityksen hallitsemiseen. Soveltavilla menetelmillä voit vaikka rikastuttaa omaa osaamista työelämän puolella.

Teatterikurssit tarjoavat oivan vastapainon arjen kiireelle – kursseilla ei ole juurikaan muita pääsyvaatimuksia kuin innostunut asenne ja leikkisä mieli. Irrottaudu arjesta ja löydä oma ilmaisuvoimasi ja -rohkeutesi.

Tutustu opettajiin

Haluatko tietää lisää opettajistamme?

Lue lisää kirjallisuuden, kirjoittamisen ja teatterin opettajista.

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Näytelmäkurssilla keväällä 2019

Naurua, oppimista, uusia tuttavuuksia, heittäytymistä, eläytymistä, energiaa - muun muassa näitä sisälsi harjoituksemme Vantaan aikuisopiston näytelmäkurssilla keväällä 2019.

Lue Lisää

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube