Kirjallisuus, teatteri ja äidinkieli

Kirjallisuus

Opiston kirjallisuuskurssit ovat sekä lukupiirejä että kirjallisuusvierailuja. Kirjallisuuspiirien osalta opiskelijat hankkivat kirjat itse, mutta valinnat ensimmäistä kirjaa lukuun ottamatta tehdään yhdessä ryhmän kanssa. Kirjailijavierailulle on hyvä ilmoittautua etukäteen, jotta voimme varmistaa riittävän suuren tilan vierailulle.

Teatteri

Teatterikurssit kutsuvat sinua ilahtumaan, innostumaan ja ihmettelemään itseäsi, toisia ihmisiä ja ympäröivää maailmaa hauskalla ja rennolla tavalla. Kurssit tarjoavat oivan vastapainon arjen kiireelle ja pääsyvaatimuksina on vain innostunut asenne ja leikkisä mieli. Tarjolla on esiintymiseen ja esityksen valmistamiseen keskittyviä kursseja, improvisaatiota sekä soveltavia erikoiskursseja, joiden aiheet vaihtelevat vuosittain. Kaikki teatterikurssit tarjoavat esiintymisen iloa ja mahdollisuuden tutkia teatterin tekemistä ja näyttelemistä monesta eri näkökulmasta. Esiintymisen kursseilla voit haastaa itsesi parantamaan puhetekniikkaasi, syventämään tekstin tulkintaasi ja rentouttamaan kehollista ilmaisuasi. Improvisaatiokursseilta voit löytää keinoja positiiviseen ajatteluun, parempaan itsetuntemukseen ja esiintymisjännityksen hallitsemiseen. Soveltavat kurssit voivat puolestaan toimia ammatillisena inspiraationa ja voimavarana. Teatteri on loistava harrastus jokaiselle.

Kirjoittaminen

Kirjoittamisen kursseilla on usein tarpeen, että opiskelijoilla on käytössään sähköposti. Myös muilla kuin verkkokursseilla käytetään sähköpostia tekstien välittämisessä opettajalle. Ilmoittautuessa on hyvä tarkastaa, että Aikuisopistolle on annettu toimiva sähköpostiosoite, sillä osoitteet toimitetaan opettajalle jo ennen kurssin käynnistymistä ja ensimmäiset ohjeet saattavat tulla jo ennen ensimmäistä kurssikertaa sähköpostitse.

Tutustu kirjallisuuden, teatterin ja äidinkielen kurssitarjontaan.

Tutustu opettajiin

Haluatko tietää lisää opettajistamme?

Lue lisää kirjallisuuden, kirjoittamisen ja teatterin opettajista.

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Näytelmäkurssilla keväällä 2019

Naurua, oppimista, uusia tuttavuuksia, heittäytymistä, eläytymistä, energiaa - muun muassa näitä sisälsi harjoituksemme Vantaan aikuisopiston näytelmäkurssilla keväällä 2019.

Lue Lisää

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube