Kielet

Kieltenopiskelu on iloista ja hyödyllistä! Meillä voit opiskella monia kieliä monin eri tavoin – tarjoamme kursseja muun muassa suullisen kielitaidon vahvistamiseen, ammatillisen osaamisen tukemiseen ja iloiseksi harrastustoiminnaksi ja väyläksi tutustua eri kulttuureihin.

Keskeisiä arvoja kursseillamme ovat avoin suhtautuminen toisiin, erilaisuuden hyväksyminen, aktiivinen vuorovaikutus, toimiminen ryhmän jäsenenä sekä tietoisuuden lisääminen niin omasta kuin muistakin kulttuureista.

Kieliä opettaa noin 70 kieltenopettajaa. Järjestämme kielikursseja kattavasti koko Vantaan alueella sekä etäkursseina. Kurssitarjonnassamme on niin päivä- kuin iltakurssejakin. Opetuksessa käytämme monipuolisesti eri työskentelytapoja ja opetusmenetelmiä ja hyödynnämme perinteisten opetusmateriaalien lisäksi uusia digitaalisia oppimisympäristöjä. Suunnittelijaopettajamme neuvovat mielellään sopivan kurssin valinnassa ja toivottavat sinut tervetulleeksi uusien kielten ja ajatusten pariin!

Aikuisopiston kielikursseilla opiskelijat hankkivat itse kurssitiedoissa mainitut oppikirjat. Monistemaksut sisältyvät kielikurssien hintaan.

Tutustu kielten kurssitarjontaan.

Miten löydän kielitaidoilleni sopivan opiskeluryhmän?

TUTUSTU OPETTAJIIN

Haluatko tietää lisää kurssien opettajista?

Tutustu kielten opettajiimme.

Lue Lisää

Suomen kieli

Suomen kielen kurssit

Lue lisää maahanmuuttajille suunnatusta tarjonnasta.

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Miksi osallistuisin vieraan kielen keskusteluryhmään?

Oletko opiskellut jotain vierasta kieltä muutaman vuoden? Kiinnostaisiko kokeilla miten keskustelu kyseisellä kielellä onnistuu?

Lue Lisää

Artikkeli

DELE – Diploma de Español como Lengua Extranjera

DELE on ainoa espanjan kielen tutkinto, jonka Espanjan opetusministeriö hyväksyy. Tutkinto tunnustetaan eri puolilla maailmaa. Se sopii kaikille, jotka haluavat työskennellä espanjan kielen taitoa vaativassa työpaikassa tai espanjankielisessä...

Lue Lisää

Artikkeli

Yleinen kielitutkinto (YKI)

Yleiset kielitutkinnot ovat aikuisille suunnattuja kielitutkintoja. Tutkinnot mittaavat kielen osaamista sellaisissa käytännön tilanteissa, joissa aikuinen joutuu puhumaan, kuuntelemaan, kirjoittamaan ja lukemaan jotakin vierasta kieltä - joko...

Lue Lisää

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube