Uusi lukukausi käynnistyy - Tammikuun uutiset

Uusi vuosi on alkanut ja sen myötä myös uusi lukukausi käynnistyy pian Aikuisopistolla. Hallituksen linjauksen mukaisesti Aikuisopisto on etäopetuksessa 31.1.2022 asti. Poikkeuksia linjaukseen on aikuisten perusopetuksessa.

Osalla kursseista on Ilmonetissa tieto, mikäli kurssia ei pandemiatilanteen vuoksi voida pitää lähiopetuksena, kurssi siirtyy etäopetukseen. Nämä kurssit käynnistyvät siis etänä. Kaikkien kurssien kohdalla etäopetus ei kuitenkaan ole mahdollista. Tiedotamme kurssikohtaisista muutoksista opiskelijoille sähköpostitse.

Vielä ehtii ilmoittautumaan kursseille mukaan. Tarjonnastamme löydät satoja eri vaihtoehtoja, joilla piristät arkeasi. Tässä uutiskirjeessä on muutamia esimerkkejä tarjonnastamme. Koko tarjonta on nähtävillä osoitteessa Ilmonet.fi. Ilmoittautua voit verkossa, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 09 8392 4342 (ma–to klo 12–15 pe klo 12–14). Jos sinua kiinnostava kurssi on jo täynnä, kannattaa aina ilmoittautua jonoon. Jos sinulle taas herää kysymyksiä opetuksesta tai kurssien sisällöstä, saat lisätietoa ottamalla yhteyttä kyseisen ainealueen suunnittelijaopettajaan. Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.

Liikunta, terveys ja hyvinvointi

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi, kun uudella liikuntaharrastuksella. Tämän otsikon alta jokainen voi löytää aktiivisen harrastuksen itselleen. Kurssien tavoitteena on tukea osallistujien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tarjota mahdollisuuksia monipuoliseen liikkumiseen. Kaikki ainealueen kurssit löydät tämän linkin takaa.

Meditaatio

Tammikuussa alkaa kokonainen sarja meditaatiokursseja verkossa. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan. Kurssit on tarkoitettu kaikille meditaation harjoittamisesta kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin pitkään harjoittaneille, eikä ennakko kokemuksia tarvita. Verkkosivuillamme voit myös tutustua kurssien opettajaan.

Kielet

Kieltenopiskelu on iloista ja hyödyllistä! Meillä voit opiskella monia kieliä monin eri tavoin. Tarjoamme kursseja muun muassa suullisen kielitaidon vahvistamiseen, ammatillisen osaamisen tukemiseen ja iloiseksi harrastustoiminnaksi ja väyläksi tutustua eri kulttuureihin. Alla on muutamia esimerkkejä kielten tarjonnasta. Kaikki kielten kurssit löydät tämän linkin takaa.


Japani

Japanin kieleen ja kulttuuriin pääsee tutustumaan tänäkin keväänä. Oletko miettinyt japanin opintoja, tai kiinnostaako kieli muuten vain?

V220740 Johdanto japanin kieleen ja kirjoitusjärjestelmään-luennolla voit pikaisesti tutustua kieleen. Luentojen jälkeen ehdit vielä ilmoittautumaan alkeiskurssille V220744 Japani 1 - alkeet vasta-alkajille. Kaikki japanin kielen kurssit löydät tämän linkin takaa.

V220539 Manga tutuksi -sarjakuvakurssilla tutustutaan japanilaiseen sarjakuvataiteeseen piirtämisen kautta. Aikaisempaa kokemusta mangasta tai muusta sarjakuvapiirtämisestä ei tarvita.

Sushikursseilla opit sushin valmistamisen perusteet. Kurssilla valmistetaan mm. futomaki- ja hosomaki sushirullia, lohinigireitä, gungan-makeja ja tamago susheja.

Musiikki ja teatteri

Kuvataide ja valokuvaus

Löytyisikö uusi harrastus kuvataiteen parista? Kurssitarjonta pitää sisällään eri laajuisia kursseja, jotka luovat mahdollisuuksia mm. monipuoliselle kuvataiteen harrastamiselle. Kaikki kuvataiteen kurssit löydät tämän linkin takaa.

Digiarki

Perjantaiaamujen suositut Digiarki-kurssit jatkuvat peruskäyttötaitojen parissa. Kullakin kerralla on oma aiheensa. Tammikuun ensimmäiset kerrat toteutetaan etäopetuksena. Voit osallistua sinua kiinnostavaan kertaan - tai vaikka kaikkiin! Kullekin kerralle ilmoittaudutaan erikseen. Lue lisää ja tule mukaan!

Onnistu työnhaussa!

Unelmatyö tienviitta

Onko työnhakutaitosi ajan tasalla? Miten kartoitat ja esittelet osaamisesi parhaiten ja teet itsellesi modernin, tehokkaan CV:n? Maksuttomat ja käytännönläheiset kurssit jatkuvat jälleen helmikuun alussa. Koulutus toteutetaan sekä lähiopetuksena Aikuisopistolla että etäopiskeluna verkossa. Lue lisää verkkosivuilta ja ilmoittaudu mukaan!

Jos et vielä seuraa meitä somessa, liity mukaan!

FACEBOOK:

@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:

@vantaanaikuisopisto

Voit ilmoittautua kursseille

  • Verkossa ilmonet.fi-palvelussa
  • Soittamalla asiakaspalveluumme 09 8392 4342 (ma–to klo 12–15 pe klo 12–14)

Tee itsellesi hyvää ja tule aikuisopiston kursseille!

  • Julkaistu: 05.01.2022

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube