Aikuisopiston kesäkuun uutisia

Aurinko paistaa ja maailma avautuu - kesä tulee! Onnittelut meille kaikille siitä, että olemme keväästä hienosti selvinneet, mutta muistetaan edelleen pitää varamme.

Joko olet huomannut, että Ilmonet on uudistunut?

Uudistunut Ilmonet on ollut käytössä muutaman kuukauden ja olemme saaneet siitä paljon positiivista palautetta. Kerrothan sinäkin meille mitä mieltä siitä olet. Lähetä palautteesi osoitteeseen aikuisopisto@vantaa.fi, tai kerro meille Aikuisopiston some-kanavien kautta.

Syksyn kurssit on julkaistu

Juuri nyt Ilmonetiin kannattaakin mennä, koska syksyn kurssitarjonta on julkaistu. Syksyn suunnittelu voi alkaa! Ilmoittautumiset alkavat tuttuun tapaan elokuussa, 10.-12.8. Tarkan ilmoittautumisen alkamisajankohdan löydät Ilmonetista kunkin kurssin kohdalta.

Kurssiluettelon PDF julkaistaan opiston verkkosivuilla juhannuksen jälkeen ja painettu opas on jakelupaikoissa elokuun alkupäivinä.

Etäopetusta on lisätty

Lähiopetus oli keväällä keskeytettynä noin 2 kuukautta, ja monet kurssit siirtyivät menestyksekkäästi etäopetukseen. Etäopetus on ensi syksynäkin tärkeä vaihtoehto, ja kursseja on varmuuden vuoksi suunniteltu entistä enemmän verkkoon.

Täältä löydät kaikki syksyn verkkokurssit ja -luennot.

Jos verkko-opiskelu ei ole sinun juttusi, ei hätää, suurin osa opiston kursseista opetetaan edelleen lähiopetuksessa. Opetuksen ja toiminnan suunnittelussa olemme pyrkineet huomioimaan pandemian. Lue lisää siitä , miten opisto on varautunut koronavirukseen.

Aikuisopiston asiakaspalvelu suljettu heinäkuussa

Aikuisopiston asiakaspalvelu on suljettu 29.6-3.8. Tiistaista, elokuun 4. päivästä lähtien opisto toimii taas normaalisti.

Kursseja on edelleen käynnissä ja muutamia uusiakin käynnistymässä tänä kesänä, mutta opisto haluaa kuitenkin jo nyt toivottaa kaikille opiskelijoilleen oikein mukavaa ja aurinkoista kesää!

  • Julkaistu: 08.06.2020

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube