Aikuisopiston kausi käynnistyy lähiopetuksessa - syyskuun uutiset

Aikuisopiston syyskausi on polkaistu käyntiin. Iloksemme voimme käynnistää kursseja lähiopetuksessa. Seuraamme tilannetta ja noudatamme tarkasti ohjeistuksia, jotta lähiopiskelu olisi kaikille turvallista. Ohjeistukset voivat kuitenkin muuttua lukuvuoden aikana ja pyrimme tiedottamaan muutoksista mahdollisimman nopeasti. Verkkokurssejakin on tarjolla laaja valikoima.

Vielä ehdit hyvin mukaan Opiston syksyyn. Tässä uutiskirjeessä tarjoilemme muutamia esimerkkejä kursseista. Koko tarjontamme löydät Ilmonet.fi-palvelusta. Monella kurssilla on vielä tilaa ja uusia tulee koko kauden, joten sivustoa kannattaa seurata aktiivisesti.

Vaikka perinteistä kurssiopasta ei enää tehdä olemme kuitenkin tehneet pienemmän esitteen, jossa kerromme toiminnastamme. Esitteessä suunnittelijaopettajat esittäytyvät ja esittelevät ainealueensa ja saat hyödyllistä tietoa kyseisen ainealueen kursseilla opiskelusta. Ohjeet Ilmonetin käyttöön löytyvät myös esitteestä ja tarvittaessa saat apua Opiston lisäksi myös kirjastoista sekä Vantaa-Infoista. Esitteen voit noutaa Opistotalolta, Myyringistä, kirjastoista ja Vantaa-Infoista. Tai voit lukea sähköisen version tämän linkin kautta.

Syyskausi käynnistyy myös Pisto-galleriassa

Pisto-galleria on Aikuisopiston taidekeskuksessa sijaitseva näyttelytila, jossa näytteilleasettajat ovat pääsääntöisesti kuvataiteen alalla toimivia ammattitaiteilijoita, joilla on opistossamme tai lähiopistoissa omia kursseja tai muita yhteistyöprojekteja.

”Ruotsinsalmi”, Markku Kauris

Näyttelysyksyn aloittaa kuvataiteilija, itsekin kansalaisopistossa kuvataidetta opiskellut Markku Kauris, jonka grafiikkaa ja öljyvärimaalauksia on esillä 6.9.-24.9.2021. ”Aiheina meri ja erilaiset värisommitelmat kiinnostavat. Jos onnistun nämä kaksi asiaa yhdistämään, niin ollaan asian ytimessä. Aiheet pitää olla aina omia ja sellaisia, mistä itse pitää ja niiden tekeminen on hauskaa” taiteilija toteaa. Maalaamisen rinnalle Markun töihin on tullut myös grafiikka, jonka haastavuus ja monipuolisuus kiinnostavat.

Galleria on avoinna opiston päätoimintakauden (syyskuu–huhtikuu) aikana: ma klo 14.00–20.00, ti–to klo 10.00–20.00, pe klo 10.00–13.00, la klo 10.00–14.00 ja sunnuntaisinkin silloin, kun taidekeskuksessa on jokin kurssi meneillään.

Pisto-galleria, Lummetie 4, 01300 Vantaa

Syksyn sävelet

Musiikki piristää pimeneviä iltoja ja koskaan ei ole liian myöhäistä opetella soittamaan. Tässä muutamia esimerkkejä musiikin tarjonnastamme. Lisää löytyy tämän linkin takaa.

Tai jos teatteri ja esiintyminen on lähellä sydäntä, tutustu tarjontaan!

Elvytä kielitaitosi tai aloita uuden kielen opiskelu

Kursseja ja vaihtoehtoja löytyy eri taitotasoilta. Kaikki kielten kurssit löytyvät Ilmonet.fi-palvelusta.

Alkeistaso ja perustaso:

Keskitaso:

Keskustelukurssit:


‍Piha ja puutarha

Syksyisellä pihalla on monenlaista askaretta. Tule mukaan puutarha-aiheisille kursseille hakemaan uusia ideoita omaan pihaan. Kaikki ainealueen kurssit löydät tämän linkin takaa.

Taidetta ja kädentaitoja

Tarjonnastamme löytyy jokaiselle jotain omin käsin tekemiseen. Lisää vaihtoehtoja tämän linkin takaa!

Hyvinvointia ja hyvää mieltä

Aikuisopiston kursseilta saat voimia pimenevään syksyyn. Paljon lisää vaihtoehtoja löydät tämän linkin takaa.

Digiarki

Digiarki-hanke ja suositut teemalliset digityöpajat jatkuvat myös. Digiarki-otsikoidut kurssit ovat opistolla vuosina 2019–2021 käynnissä olevan Opetushallituksen rahoittaman hankkeen ajan maksuttomia kursseja. Lue lisää perjantai aamujen työpajoista ja ilmoittaudu mukaan.

Jos et vielä seuraa meitä somessa, liity mukaan!

FACEBOOK:

@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:

@vantaanaikuisopisto

Voit ilmoittautua kursseille

  • Verkossa ilmonet.fi-palvelussa
  • Soittamalla asiakaspalveluumme 09 8392 4342 (ma–to klo 12–15 pe klo 12–14)

Tule sinäkin hakemaan hyvää oloa opistosta!

  • Julkaistu: 02.09.2021

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube