Yli 1000 kurssia hevilaulusta kieliopintoihin – tutustu syksyn kursseihin

Mitä uutta haluaisit oppia ensi syksynä? Mitä ikinä se onkaan, meiltä todennäköisesti löytyy siitä kurssi! Syyskaudella tarjolla on yli 1000 kurssia hevilaulusta kieliopintoihin.

Syksyn kursseihin voit tutustua jo ilmonet.fi-palvelussa tai selaamalla kurssiluetteloamme verkossa. Ilmoittautuminen kursseille alkaa elokuussa. Tutustu nyt tarjontaan ja löydä uusi lempiharrastuksesi.

Poimintoja uutuuskursseista

Tutustu koko tarjontaan ilmonet.fi-palvelussa »

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen syyskauden kursseille alkaa 13.8. ja jatkuu koko syksyn. Eri ainealueilla ilmoittautuminen alkaa porrastetusti 13.8.-15.8. Kursseille ei ole pääsyvaatimuksia, vaan voit ilmoittautua mille tahansa kurssille! Näin ilmoittaudut kurssille.

Painetun kurssiluettelon löydät 1.8. alkaen jakelupisteistämme: Opistotalolta, Myyringistä, kirjastosta, Vantaa-infoista, Suomalaisesta kirjakaupasta ja K-Supermarketista.


Vantaan aikuisopisto on Vantaan kaupungin kansalaisopisto, jossa voit opiskella hyödyllisiä taitoja tai löytää uusia vapaa-ajan harrastuksia. Kurssivalikoimastamme löydät mm. kieliä, käsitöitä ja taidetta, tietotekniikkaa, ruokakursseja, musiikkia ja teatteria, yhteiskunnallisia aineita sekä liikuntaa ja tanssia.

  • Julkaistu: 06.06.2018
  • Päivitetty: 14.06.2018

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube