Yhteistyökumppanit

Aikuislukiomme toimii yhteistyössä Mercurian kanssa. Syvennämme yhteistyötä myös Sotungin etälukion kanssa. Yhdistelmäopintoihin liittyviä eli ns. kaksoistutkintoasioita voi tiedustella kaksoistutkintokoordinaattori Leena Huhtilaiselta leena.huhtilainen (at) eduvantaa.fi.

MERCURIA

Mercuria on Vantaan Martinlaaksossa toimiva arvostettu kauppaoppilaitos, joka tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden ylioppilastutkintoon. Viime vuosina Mercuriasta on tullut yhä tärkeämpi kumppani Vantaan aikuislukiolle. Syksystä 2012 alkaen aikuislukion lännen toimipiste on toiminut samassa talossa Mercurian kanssa palvellakseen sen opiskelijoita entistä paremmin.

Joka vuosi Mercuriassa aloittaa noin 90-100 kaksoistutkintoon tähtäävää opiskelijaa. Tulokset ovat olleet kansalliseen tasoon verrattuna hyviä ja valmistuneiden määrä ilahduttavan suuri. Sen lisäksi, että aikuislukio tarjoaa iltaopetusta Mercurian opiskelijoille, järjestämme opetusta myös päiväaikaan vapaasti valittavina opintoina.

Voit siirtyä Mercurian omille sivuille tästä.

Sotungin etälukio

Vantaan aikuislukion toiminnan periaatteena on ollut palvella opiskelijoitaan mahdollisimman hyvin. Tämän vuoksi pyrimme tekemään yhteistyötä niin ikään Vantaalla toimivan Sotungin etälukion kanssa. Lähiopetukselliseen aikuiskoulutukseen erikoistuneena lukiona voimme palvella tehokkaasti iltaopiskelijoita, mutta ne opiskelijat, joille iltaopetus on aikataulullisesti haastavaa, ohjaamme etälukioon.

Voit tutustua etälukion tarjontaan täältä.

facebook