Yleistä

Opetus tämän lukuvuoden osalta on hyvässä vauhdissa - mukaan voi ilmoittautua vaikka samantien toimipisteidemme kanslioissa, tai vaikkapa ottamalla yhteyttä nettisivujemme kautta.

Vantaan aikuislukiossa voit suorittaa koko lukion oppimäärän alusta alkaen, voit jatkaa keskeytyneitä päivä- tai aikuislukio-opintoja tai voit opiskella yksittäisiä aineita. Lisäksi voit valmistua ylioppilastutkintoon ammatillisen tutkinnon pohjalta.

Koulumme siirtyi 1.1.2016 hallinnollisesti Tikkurilan lukion alaisuuteen, ja yhteistyömme tulokset näkyvät ajan oloon myös opiskelijoillemme. Toimimme kahdessa eri toimipisteessä: Itä-Vantaalla Tikkurilan lukion rakennuksessa ja Länsi-Vantaalla Martinlaakson lukion kanssa MERCURIA-talossa. Oppitunnit ovat iltaisin maanantaista torstaihin klo 17-20. Osan kursseista voi suorittaa myös etäopiskeluna ja itsenäisesti. Lukuvuosi on jaettu viiteen 7-8 viikon jaksoon.

Otamme uusia opiskelijoita jatkuvasti! Aikuislukiossamme ei ole keskiarvorajaa eikä yläikärajaa, joten kaikki 18 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita. Uusille opiskelijoille laaditaan opintosuunnitelma mahdollisten aikaisempien opintojen pohjalta. Ilmoittautuminen tapahtuu koulun toimipisteiden toimistoissa ma-to klo 15-19.

facebook