Esittely

Tervetuloa Vantaan aikuislukioon!


Vantaan aikuislukiossa voit suorittaa koko lukion oppimäärän alusta alkaen, voit jatkaa keskeytyneitä päivä- tai aikuislukio-opintoja tai voit opiskella yksittäisiä aineita. Lisäksi voit valmistua ylioppilastutkintoon ammatillisen tutkinnon pohjalta. Otamme avosylin vastaan erilaisista taustoista tulevat aikuisopiskelijat!


Koulumme siirtyi 1.1.2016 hallinnollisesti Tikkurilan lukion alaisuuteen, ja yhteistyömme tulokset näkyvät ajan oloon myös opiskelijoillemme. Toimimme kahdessa eri toimipisteessä: Itä-Vantaalla Tikkurilan lukion rakennuksessa ja Länsi-Vantaalla Martinlaakson lukion kanssa MERCURIA-talossa. Oppitunnit ovat pääosin iltaisin maanantaista torstaihin klo 17-20. Osan kursseista voi suorittaa myös monimuoto-opiskeluna. Lukuvuosi on jaettu viiteen jaksoon - kurssitarjottimet löydät Opiskelu-osiosta.


Otamme uusia opiskelijoita jatkuvasti! Aikuislukiossamme ei ole keskiarvorajaa eikä yläikärajaa, joten kaikki 18 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita. Uusille opiskelijoille laaditaan opintosuunnitelma mahdollisten aikaisempien opintojen pohjalta. Ilmoittautuminen tapahtuu koulun toimipisteiden toimistoissa ma-to klo 15-19 tai verkkosivujemme lomakkeen avulla.facebook