LASKUPAJAKURSSI KEVÄT 2022

Matematiikan laskupajakurssi keväällä 2022!

Tervetuloa suorittamaan mikä tahansa matikan kurssi aikuislukion laskupajalle!

Mikäli Sinulta on jäänyt jokin matematiikan kurssi suorittamatta tai haluat edetä nopeammin opinnoissasi, voit tulla laskupajahenkiselle monimuotokurssille perjantaisin helmi-maaliskuussa 2022 Tikkurilan toimipisteeseemme! Kurssi soveltuu erinomaisesti myös yo-kirjoituksiin valmistautumiseen – ehdit esimerkiksi kurssin puitteissa suorittaa vielä kevään kirjoituksiin puuttuvan kurssisi tai käydä harjoittelemassa ylppäreihin laskupajalla. Voit käydä tekemässä vanhan tai uuden opetussuunnitelman mukaisia matematiikan kursseja tai korottamassa jo suoritetun kurssin arvosanaa tai tekemässä vaikkapa jonkin syventävän matematiikan kurssin. Kurssille saa tulla myös ihan vain matikan tukiopetukseenkin ilman suoritusvelvoitteita.

Kurssin aluksi laadimme Sinulle sopivan suunnitelman kurssisisällön oppimiseksi ja tunneilla käydään itsenäisen opiskelun lisäksi harjoittelemassa tehtäviä opettajan tuella. Kurssi koostuu viidestä perjantai-tapaamisesta. Kurssikirja sovitaan yhdessä opettajan kanssa, ja nyt kun opetussuunnitelmia on useita rinnakkain, varmistathan kurssikirjan painosversion soveltuvuuden opettajalta.

Lisätietoja: Apulaisrehtori Pekka Rajala
Kurssin opettaja: Matias Kaukolinna

Ilmoittautuminen:

Wilmassa tai menemällä kurssille suoraan paikan päälle ensimmäisellä kerralla tai laittamalla sähköpostiviestiä kurssin opettajalle.

Aikataulu:

perjantai 18.2. klo 16.00-19.00

perjantai 4.3. klo 16.00-19.00

perjantai 11.3. klo 16.00-19.00

perjantai 18.3. klo 16.00-19.00

perjantai 25.3. klo 16.00-19.00

koeviikolla etäkoepäivänä/palautuspäivänä sopimuksen mukaan opettajan kanssa mahdollisia kurssikokeita / välitestejä (ei enää laskemista) klo 16.00-19.00

Kokoontumiset pidetään Tikkurilan lukion tiloissa aikuislukion kanslian viereisessä Kvantti-luokassa. Mikäli aikataulu ei Sinulle sovi - olethan yhteydessä, niin räätälöidään paketti sinun aikataulullesi sopivaksi. Laskupajahengessä tunneille voi tulla joustavasti myöhemminkin kuin klo 16.00.

facebook