Lukiopaikan vastaanottaminen

Lukiopaikan vastaanottaminen

Opiskelijavalinnat julkistetaan Opintopolussa mainittuna päivänä koulun kotisivuilla ja koulun pääovessa. Uudet ykköset vastaanottavat lukiopaikkansa Opintopolku-palvelussa. Opiskelijat saavat sähköpostiinsa linkin, jonka kautta voivat ottaa opiskelupaikan vastaan. Peruskoulun päättötodistusta ei tarvitse toimittaa koululle.

Heti lukiopaikan vastaanottamisen jälkeen opiskelijat tekevät ensimmäisen vuoden kurssivalinnat. Jos valintojen kanssa on ongelmia, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen saija.tynkkynen(at)vantaa.fi. Opiskelijat tarkistavat valintansa vielä syksyllä koulun alettua.

Lukiopaikka on vastaanotettava ja kurssivalinnat on tehtävä viimeistään kahden viikon kuluessa julkistuspäivästä klo 15.00 mennessä.

Ensimmäisen lukuvuoden kurssivalinnat

Tutustu ensin sivun alaosan linkeistä erilaisiin valintamahdollisuuksiin ja tee valinnat alla olevasta linkistä. Valintoja tehdessä on hyvä samalla laskea kurssikertymää. Ensimmäiselle vuodelle suositellaan 30-32 kurssia, maksimi on 35.

[Kurssivalintalinkki tulee tähän, kun niitä on mahdollista tehdä.]

Alla olevista linkeistä pääsee tutustumaan kaikille pakollisiin kurssivalintoihin sekä poimintoihin eri oppiaineiden kursseista, jotka soveltuvat ensimmäiselle lukiovuodelle.

Kaikille pakolliset valinnat

Kieliohjelma

Painotukset / linjat (matematiikka, musiikki, liikunta, elokuva ja viestintä)

Taito- ja taideaineita

Tietotekniikkaa

Elokuvaa ja viestintää

Jos et ota saamaasi paikkaa vastaan, ole välittömästi yhteydessä rehtoriin.

Tikkurilan lukio

Valkoisenlähteentie 53

PL 4515

01030 Vantaan kaupunki

Rehtori: Mari Aalto,
040 595 1530, mari.aalto(at)vantaa.fi

Lukiosihteeri: Kirsi Paaso,
050 302 9734, kirsi.paaso(at)vantaa.fi

twitter instagram youtube