Lukiopaikan vastaanottaminen 2020

Lukiopaikan vastaanottaminen kesällä 2020

Opiskelijavalinnat julkistetaan to 11.6. klo 9.00 netissä ja koulun pääovessa. Uudet ykköset vastaanottavat lukiopaikkansa Opintopolku-palvelussa. Opiskelijat saavat sähköpostiinsa linkin, jonka kautta voivat ottaa opiskelupaikan vastaan.

Heti lukiopaikan vastaanottamisen jälkeen opiskelijat tekevät ensimmäisen vuoden kurssivalinnat. Valintoja voi suunnitella jo ennakkoon kotisivuilla olevan ohjeen avulla. Kotisivulle tulee linkki Forms-lomakkeeseen, johon jokainen uusi opiskelija syöttää kurssivalintansa mahdollisimman pian, mieluiten jo to 11.6. Ongelmatilanteissa voi lähettää sähköpostia osoitteeseen saija.tynkkynen@vantaa.fi

Jos valintojen kanssa on ongelmia, voi lukiolla voi tulla käymään ma 15.6. klo 12-18 välisenä aikana. Silloin paikalla on muutama tutoropiskelija ja apulaisrehtori, jotka auttavat kurssivalinnoissa. Myös puhelinyhteys päivystävään opinto-ohjaajaan on mahdollinen.

Lukiopaikka on vastaanotettava ja kurssivalinnat on tehtävä viimeistään to 25.6. klo 15.00 mennessä.

Ensimmäisen lukuvuoden kurssivalinnat

Valintoja tehdessä on hyvä samalla laskea kurssikertymää. Ensimmäiselle vuodelle suositellaan 30-32 kurssia, maksimi on 35.

Testaa tässä valintojen tekoa (huom! valinnat eivät tallennu).

Alla olevista linkeistä pääsee tutustumaan kaikille pakollisiin kurssivalintoihin sekä poimintoihin eri oppiaineiden kursseista, jotka soveltuvat ensimmäiselle lukiovuodelle. Vastaanottopäivänä on tarjolla muutamia muitakin valinnaiskursseja.

Kaikille pakolliset valinnat

Kieliohjelma

Painotukset / linjat

Taito- ja taideaineita

Tietotekniikkaa

Elokuvaa ja viestintää

Tikkurilan lukio

Valkoisenlähteentie 53

PL 4515

01030 Vantaan kaupunki

Va. rehtori: Marianne Heikkilä,
043 825 4071, kirsi.heikkila1(at)vantaa.fi

Lukiosihteeri (opiskelija-asiat/wilma): Kirsi Paaso,
050 302 9734, kirsi.paaso(at)vantaa.fi

Lukiosihteeri (yo-asiat): Sirpa Malva,
050 302 9605, sirpa.malva(at)vantaa.fi

twitter instagram youtube