Yleislinja

Tikkurilan lukio on viihtyisä ja aktiivinen työyhteisö, jossa korostetaan suvaitsevaisuutta, yhteisöllisyyttä ja opiskelijan omaa vastuuta. Koulumme on suuri (noin 1190 opiskelijaa), joten kurssivalikoimamme on laaja ja monipuolinen. Meillä on moderni koulurakennus (vuodelta 2002), joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lukiossamme on mahdollista opiskella myös IB-linjalla ja suorittaa kansainvälinen ylioppilastutkinto. 1.1.2016 alkaen Vantaan aikuislukio on ollut osa Tikkurilan lukiota.

Tilu on erinomainen oppimisympäristö. Kaikissa luokissa on oppimisen ja opetuksen tukena uusinta tieto- ja viestintätekniikkaa. Tilussa on valoisat tilat, avarat aulat, toimiva kirjasto ja lukusali, iso auditorio, ravintola ja kahvio. Luonnontieteitä opetetaan hyvin varustetuissa biologian, fysiikan ja kemian laboratorioissa. Lähes ammattiteatteritasoinen auditorio tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia. Musiikin, kuvataiteen ja liikunnan harrastajillekin on omat hyvät tilansa ja välineensä. Opiskelijoitamme ohjaa ja opastaa valintoihin ja jatko-opintoihin neljä päätoimista opinto-ohjaa.

Vaikka Tilu on suuri lukio, opiskelijat Tilussa eivät ole eksyksissä, koska heistä pidetään hyvää huolta. Lukiossamme on välitön tunnelma ja mahdollisuuksia löytää uusia samanhenkisiä ystäviä. Aktiivinen oppilaskunta ja tutorit auttavat tutustumaan ja viihtymään.

Tilu Wikipediassa

Tikkurilan lukio

Valkoisenlähteentie 53

PL 4515

01030 Vantaan kaupunki

Rehtori: Mari Aalto,
040 595 1530, mari.aalto(at)vantaa.fi

Lukiosihteeri (opiskelija-asiat/wilma): Kirsi Paaso,
050 302 9734, kirsi.paaso(at)vantaa.fi

Lukiosihteeri (yo-asiat): Sirpa Malva,
050 302 9605, sirpa.malva(at)vantaa.fi

twitter instagram youtube