Tiedotteet

Tikkurilan lukion esittelytilaisuus

Avoimet ovet Tikkurilan lukiossa maanantaina 20.1.2020. Tutustu tiedotteseen ja päivän aikatauluihin.


IB Graduation 2019

IB Graduation 2019 in the Auditorium of Tikkurilan lukio on Friday, August 30 at 17.30. See invitation here.


Kymppiluokalle valitut

Kymppiluokalle hyväksytyt opiskelijat (luettelossa ne, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen)


Uusille opiskelijoille tietokoneen hankinnasta

Lukio-opinnoissa ja ylioppilaskirjoituksissa tarvitaan kannettavaa tietokonetta. Abitti-kurssikoejärjetelmän ja ylioppilaskirjoituksissa käytettävän järjestelmän vaatimukset täyttävä kannettava tietokone soveltuu myös lukion aikana tapahtuvaan sähköiseen opiskeluun.

Ylioppilastutkintolautakunnan antamia ohjeita kannettavan tietokoneen hankintaan:

Abitti-koejärjestelmän sivuilta Sopivan tietokoneen hankinta https://www.abitti.fi/fi/ohjeet/tietokoneen-hankinta/

Ylioppilastutkintolautakunnan Yleiset määräykset ja ohjeet -sivulta kohta Kokelaan tietokonetta koskevat ohjeet (liite 2) https://www.ylioppilastutkinto.fi/maaraykset/yleiset-maaraykset-ja-ohjeet


Tikkurilan lukion uudet opiskelijat

Tikkurilan lukioon 13.6.2019 valitut opiskelijat (listalla ne, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen)

Tervetuloa uusi opiskelija Tikkurilan lukioon! Tuo alkuperäinen peruskoulun päättötodistus mukanasi ja tule vastaanottamaan paikkasi torstaina 13.6. klo 9-18.

Paikalla ovat tulevat ryhmänohjaajat, tutoropiskelijoita ja opinto-ohjaajia avustamassa ensimmäisen lukiovuoden kurssivalintojen tekemisessä.

Varapäivä lukioon ilmoittautumiselle on ma 17.6. Silloin paikalla on muutama tutoropiskelija ja apulaisrehtori, jotka auttavat kurssivalinnoissa.

Jos olet valittu Tikkurilan lukioon, mutta et pääse ottamaan opiskelupaikkaa vastaan kumpanakaan yllä mainittuna vastaanottopäivänä, sinun tulee lähettää kurssivalintoihin liittyen sähköpostia apulaisrehtorille (Saija Tynkkynen, etunimi.sukunimi(at)vantaa.fi) viimeistään keskiviikkona 19.6.

Lukiopaikka on vastaanotettava toimittamalla alkuperäinen peruskoulun päättötodistus lukioon viimeistään to 27.6. klo 15.00 mennessä.


Tikkurilan lukion kevään ylioppilasjuhlan 1.6.2019 videon tilaaminen DVD:llä / tiedostona USB-muistitikulla

Videoworks Finland kuvaa jälleen tänä vuonna Tikkurilan lukion ylioppilasjuhlan 1.6.2019. Juhlatilaisuus taltioidaan vähintään kahdella videokameralla ja videotuotanto toteutetaan kokonaisuudessaan alan ammattilaisten toimesta. Videotaltioinnista leikataan kesä-syyskuun aikana laadukkaasti editoitu ylioppilasjuhlavideo, joka on tilattavissa DVD:llä ja Full-HD -laatuisena tiedostona USB-muistitikulla. Videotaltiointi on hyvä muisto sekä ylioppilaille ja tuleville polville, että ylioppilaiden vanhemmille. Video pitää sisällään lähes koko ylioppilasjuhlan lakituksineen. Uudempaa tekijänoikeuksien alaista musiikkia saatetaan vain joissakin harvoissa tapauksissa joutua poistamaan. DVD sisältää videomenun, joka helpottaa halutun kohdan tai oman ryhmän löytämistä videolta. Levyt toimitetaan nelivärikansilehdellä varustetuissa standardeissa DVD-boxeissa. 32GB USB 3.0 -muistitikulla tilattava video on Full-HD -laatuinen ja katsottavissa monilla eri katselulaitteilla.

Videoworks Finland on videotaltioinut ylioppilasjuhlia lukioissa vuodesta 2005 lähtien.

DVD:t ja USB-muistitikut postitetaan tilaajille yleensä arviolta heinä-syyskuun aikana videoleikkauksen valmistuttua. Pyydämme tekemään tilauksen 30.06.2019 mennessä sähköpostitse tilaukset@vinland.fi

Tilauksessa tulisi olla seuraavat tiedot:
- Lukion nimi / vuosi
- DVD tai USB-muistitikku
- Tilattava kappalemäärä
- Tilaajan nimi
- Tilaajan osoite
- Tilaajan puhelinnumero tai sähköpostiosoite

Ylioppilasjuhlavideoiden kappalehinnat 2019 ovat:
DVD: 24,95e/kpl + postitus- ja käsittelykuluja 5,00e/kpl
USB-muistitikku: 34,95e/kpl + postitus- ja käsittelykuluja 5,00e/kpl
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.


Tikkurilan lukiosta keväällä 2019 valmistuneet ylioppilaat

Tikkurilan lukiosta tänä keväävä valmistuvat ylioppilaat (listalle ne, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen)

Paljon onnea uusille ylioppilaille!


‍Tilun opiskelijoita Helsingin yliopiston valmennuksessa

Biologian ja maantieteen opettajien liiton järjestämään kansalliseen maantieteen kilpailuun 2018 osallistui 403 opiskelijaa, joista 9 parasta valittiin Helsingin yliopistolle valmennukseen. Näistä valitaan 4 edustamaan Suomean maantieteen olympialaisiin Kanadaan. Tilusta näiden yhdeksän mukana on Emilia Ihalainen (15 H), joka tuli kisassa jaetulle 4. sijalle.

Tikkurilan lukio

Valkoisenlähteentie 53

PL 4515

01030 Vantaan kaupunki

Va. rehtori: Marianne Heikkilä,
043 825 4071, kirsi.heikkila1(at)vantaa.fi

Lukiosihteeri (opiskelija-asiat/wilma): Kirsi Paaso,
050 302 9734, kirsi.paaso(at)vantaa.fi

Lukiosihteeri (yo-asiat): Sirpa Malva,
050 302 9605, sirpa.malva(at)vantaa.fi

twitter instagram youtube