Opiskelijahuolto

‍OPISKELIJAHUOLTO

Opiskelijahuollon yhteystiedot

Kuraattori

Kuraattori auttaa ja tukee esimerkiksi koti-, koulu- tai ihmissuhdepulmissa, jos kokee kiusaamista tai päihteidenkäyttö huolestuttaa. Myös itsenäistymiseen, asumiseen ja sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa on mahdollista kääntyä kuraattorin puoleen.

Opiskeluhuollon psykologi

Psykologin kanssa voi tulla keskustelemaan matalalla kynnyksellä luottamuksellisesti. Psykologille voi varata ajan esimerkiksi mielialaan tai muuhun psyykkiseen hyvinvointiin, opiskeluun tai ihmissuhteisiin liittyvissä pulmissa.

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitaja tapaa opiskelijat terveystarkastuksen merkeissä 1. ja 2. vuosiluokalla sekä tarpeen mukaan muina aikoina. Lääkärin terveystarkastus on pääsääntöisesti 2. vuosiluokalla. Vastaanotto ilman ajanvarausta ma, ti ja pe klo 12-13.

Erityisopetus

Erityisopetukseen kuuluu LUKI-vaikeuksien testaaminen ja kuntoutus sekä opiskelijoiden tukeminen erilaisissa oppimisvaikeuksissa oppiaineesta riippumatta. Ota erityisopettajaan yhteyttä, jos sinulla on oppimiseen liittyviä ongelmia. Erityisopettaja tekee yksilötestejä ja kirjoittaa lukilausuntoja, jos opiskelija tarvitsee erityisjärjestelyjä tai anoo arvosanan korotusta lukivaikeuden vuoksi ylioppilaskirjoituksiin.

Sotungin lukio

Sotungintie 19, Vantaa

PL 8511

01030 Vantaan kaupunki

Rehtori: Esa Partanen,
0400 633 865, esa.partanen@vantaa.fi

Lukiosihteeri: Kati Taivainen,
040 575 6792, kati.taivainen@vantaa.fi

facebook twitter instagram