Sotungille salibandyn SM-hopeaa

18.05.2018

‍Sotungin lukion poikien salibandyjoukkue on sijoittunut toiseksi kuuden joukkueen valtakunnallisessa SM-finaalissa Helsingissä. Aiemmin voitettujen kultamitalien jatkoksi tuli nyt siis hopeaa. Sotunki voitti alkulohkossa Porin 8-6 ja Vaasan 5-1. Välierässä kaatui Liminka 5-4. Loppuottelussa Lappeenranta oli tällä kertaa vahvempi maalein 5-3.

Valmentaja Arno Karkamon mukaan Sotungin vahvuuksia olivat tasaisuus ja ratkaisijoita löytyi eri otteluissa useita. Turnauksen loppua kohden peluutusta hieman tiivistettiin. Myös finaali oli tappiosta huolimatta tasaväkinen ja tiukka kamppailu, jossa voittokin olisi ollut mahdollista.

Joukkueen kapteenin Kasper Tähkän mielestä koulujen väliset turnaukset tuovat uutta motivaatiota ja sisältöä harjoitteluun. Kasperin mukaan Sotungin aamutreenit kolme kertaa viikossa ovat tuoneet lisää pelitaitoja, urheilullista elämäntapaa ja mielekkyyttä koulupäiviin. Hänen mielestään parasta Sotungissa on positiivinen ja urheilullinen ilmapiiri ja mahdollisuudet menestyä sekä opiskelussa että urheilussa.

Teksti ja kuva: Esa Partanen

Valokuva

Sotungin lukio

Sotungintie 19, Vantaa

PL 8511

01030 Vantaan kaupunki


Rehtori: Esa Partanen,
0400 633 865, esa.partanen@vantaa.fi

Lukiosihteeri: Kati Taivainen,
040 575 6792, kati.taivainen@vantaa.fi
facebook twitter instagram