Etätunnit

Adobe Connect Pro -etätuntien aikataulut lukuvuonna 2019-2020

Sotungin etälukiossa ei järjestetä lähiopetusta, vaan useilla kursseilla pidetään opetustunteja verkossa. Käytössämme on Adobe Connect Pro (AC) -videoneuvotteluohjelmisto. Sinun ei tarvitse asentaa erillistä ohjelmaa koneellesi, vaan pääset osallistumaan etätunnille nettilinkillä, jonka löydät Fronterista kurssin huoneesta. Saat linkin myös opettajalta Wilma-viestinä.

Etätunneilla opettajat voivat käydä läpi kurssin keskeisiä asioita ja sinä voit osallistua tunneille paitsi katsellen ja kuunnellen myös chatin tai puheen välityksellä. Joillakin kursseilla opettaja on tehnyt valmiita tallenteita kurssin keskeisistä asioista. Katso nämä tallenteet etukäteen, jolloin etätunnilla voidaan käydä läpi epäselviä asioita. Kunkin kurssin Fronter-huoneessa opettaja kertoo tarkemmin etätuntien sisällöistä.

Netissä on useita hyviä oppaita ja videoita Adobe Connect -nettiluennoista. Löydät ne hakusanoilla ”AC ohjeet”. Ainakin Helsingin yliopiston sivuilla (https://www.helsinki.fi/fi/avoin-yliopisto/opiskelu/tule-opiskelemaan/verkko-opinnot/ac-ohjeet-opiskelijalle) on laaja ohjeistus AC:n käyttöön. Ongelmatilanteissa saat apua etälukion IT-tuelta (ari.immonen@eduvantaa.fi).

Yleinen ja ympärivuorokautinen videoyhteyden testaus on mahdollista osoitteessa http://connect.ilonait.fi/common/help/en/support/meeting_test.htm

SOTUNGIN ETÄLUKIO

Sotungintie 19

PL 8511

01030 Vantaan kaupunki

Rehtori: Esa Partanen 0400 633 865

esa.partanen@vantaa.fi

Opintosihteeri: Kristina Tuominen,
050 304 3717, kristina.tuominen@vantaa.fi

facebook youtube