Etätunnit

Adobe Connect Pro -etätuntien aikataulut löydät opinto-oppaastaamme tai itslearningistä kurssisivulta.

Sotungin etälukiossa ei järjestetä lähiopetusta, vaan useilla kursseilla pidetään opetustunteja verkossa. Käytössämme on Adobe Connect Pro (AC) -videoneuvotteluohjelmisto. Sinun ei tarvitse asentaa erillistä ohjelmaa koneellesi, vaan pääset osallistumaan etätunnille nettilinkillä, jonka löydät Fronterista kurssin huoneesta. Saat linkin myös opettajalta Wilma-viestinä.

Etätunneilla opettajat voivat käydä läpi kurssin keskeisiä asioita ja sinä voit osallistua tunneille paitsi katsellen ja kuunnellen myös chatin tai puheen välityksellä. Joillakin kursseilla opettaja on tehnyt valmiita tallenteita kurssin/opintojakson keskeisistä asioista. Katso nämä tallenteet etukäteen, jolloin etätunnilla voidaan käydä läpi epäselviä asioita. Kunkin kurssin/opintojakson its-huoneessa opettaja kertoo tarkemmin etätuntien sisällöistä.

Netissä on useita hyviä oppaita ja videoita Adobe Connect -nettiluennoista. Löydät ne hakusanoilla ”AC ohjeet”. Ainakin Helsingin yliopiston sivuilla (https://www.helsinki.fi/fi/avoin-yliopisto/opiskelu/tule-opiskelemaan/verkko-opinnot/ac-ohjeet-opiskelijalle) on laaja ohjeistus AC:n käyttöön. Ongelmatilanteissa saat apua etälukion IT-tuelta (ari.immonen@eduvantaa.fi).

SOTUNGIN ETÄLUKIO

Sotungintie 19

PL 8511

01030 Vantaan kaupunki

Etälukiokoordinaattori: Eija Immonen,
050 302 9909, eija.immonen@vantaa.fi

Opintosihteeri: Kristina Tuominen,
050 304 3717, kristina.tuominen@vantaa.fi

Rehtori: Esa Partanen,
0400 633 865, esa.partanen@vantaa.fi

facebook youtube