Itslearning-opas

Sotungin etälukion kurssisisällöt löytyvät Itslearningistä

Mikä Itslearning on? Itslearning on oppimisympäristö, jossa sijaitsee Sotungin etälukion verkkokurssimateriaalit. Etäopiskelu perustuu itslearningistä löytyviin kurssiohjeisiin ja -materiaaleihin. Kun olet valinnut etäkurssin Wilmassa, jakson käynnistyttyä itslearningiin avautuu valitsemasi kurssi sisältöineen.

Mistä saan kirjautumistunnuksen ja salasanan Itslearning-ympäristöön?

Itslearningiin kirjaudutaan Vantaan opetusverkon käyttäjätunnuksella, joka on henkilökohtainen jokaiselle etäopiskelijalle. Jos etälukio on pääkoulusi Vantaalla, tunnuksen saat etälukion opintosihteeriltä. Jos pääkoulusi on muu vantaalainen lukio, niin Itslearningin tunnus on sama kuin oman koulusi wilma-tunnus. Jos pääkoulusi on muualla kuin Vantaalla, tai et opiskele samanaikaisesti muualla, saat kirjautumistunnuksen etälukion opintosihteeriltä.

Jokaisen kurssin osalta tulee lukea huolellisesti suoritusohjeet. Ohjeet löytyvät itslearningistä oman kurssisi aloitusnäkymästä. Ohjeet voivat olla erilaiset eri kursseilla. Opettajat ovat laatineet kursseille tehtäviä, joilla on tiivis palautusaikataulu. Ensimmäisen aloitustehtävän palautus tapahtuu jo kurssin alussa ensimmäisellä tai toisella viikolla. Tehtävien palautus on edellytys kurssin läpäisemiseksi.

Jos itslearningin käytössä ilmenee teknisiä ongelmia, otathan yhteyden IT-tukeen Sotungissa: Ari Immonen (ari.immonen@eduvantaa.fi) puh. 040 546 2757.

SOTUNGIN ETÄLUKIO

Sotungintie 19

PL 8511

01030 Vantaan kaupunki

Etälukiokoordinaattori: Eija Immonen,
050 302 9909, eija.immonen@vantaa.fi

Opintosihteeri: Kristina Tuominen,
050 304 3717, kristina.tuominen@vantaa.fi

Rehtori: Esa Partanen,
0400 633 865, esa.partanen@vantaa.fi

facebook youtube