Työntekijöiden esittely

Uudet tuulet ovat puhaltaneet Leikkien liikkumaan hankkeessa. Hanke on laajentunut kaikkiin Vantaan kunnallisiin päiväkoteihin ja samalla olemme saaneet uudet projektityöntekijät hankkeelle.

Tässä hieman tietoa uusista projektityöntekijöistä Janista ja Millasta.


Valokuva
Jani Heinonen

Liikunnan, työn ja laiskottelun tasapainon sinnikäs etsijä. Elämän tarkoituksena saada ihmiset luontoon ja liikkeelle. Leikkien liikkumaan on erinomainen mahdollisuus toteuttaa tätä visiota. Lapset on tehty liikkumaan, annetaan heille mahdollisuus siihen!

Teini-iässä tehdyt vaellukset Lappiin tekivät minuun pysyvän vaikutuksen. Palaan edelleen vuosittain pidemmille reissuille pohjoisiin metsiin ja tuntureille. Ulkotouhujen lisäksi harjoitan päätä ja lihaskuntoa Brasilialaisen jujutsun parissa. Harrastaminen, saunominen ja hämyisillä erätuvilla vierailu on minulle parasta palautumista.

Valmistuin Varalan Urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi, erikoistuen kilpa- ja huippu-urheiluvalmennukseen vuonna 2011. Tämän jälkeen suuntasin Lappiin etsimään uudenlaista tarttumapintaa luontoon ja suoritin jatko-opintoni Lapin AMKssa. Opintojeni viimeiset puolitoista vuotta keskityin lähes yksinomaan luontosuhteen kehitykseen ja seikkailukasvatukseen. Sain myös kunnian toimia Lapin AMKssa opettajana seikkailukasvatuksen ja elämyspedagogiikan parissa. Opinnäytetyöni kirjoitin alle kouluikäisten lasten luontosuhteen kehityksestä.

Vantaan kaupungin lisäksi olen työskennellyt mm. Lapin AMKlle, UKK-instituuttille, Puolustusvoimille ja Naturamagisterille (nykyään Suomen Maastotieto).

Olen täällä teitä ja lapsia varten. Huolien tai toiveiden noustessa pintaan, ottakaa yhteyttä kaikissa asioissa mitkä liittyvät liikuntaan, luontoon tai hyvinvointiin.


Milla Kiiski

Olen työskennellyt liikunta- alalla ohjaustoiminnan parissa jo useampia vuosia. Viimeiset vuodet ovat kuluneet vedessä leikkien, uimakouluopetusten parissa lasten ja nuorten kanssa. Viikonloppuisin minua näkee vielä uimassa vauva- ja perheuintiryhmien kanssa. Suomut ja kidukset olivat ruveta kasvamaan kroppaani, joten nyt oli sopiva aika siirtyä takaisin kuivalle maalle. Aloitin elokuussa Leikkien liikkumaan hankkeessa Maddun äitiyslomasijaisena.

Työn ohella opiskelen itseäni sosionomiksi ja olen tulevaisuuden lastentarhaopettaja. Opinnot antavat tukea ja tietoa minulle varhaiskasvatustyöstä. Sen avulla minun on helpompi antaa juuri oikeanlaista tukea päiväkotien arkeen liikunnan näkökulmasta.

Liikunta on kulkenut lapsesta asti mukanani arjessa. Nuoruuden kilpakentät ovat vaihtuneet liikuntamuotoihin joista saan energiaa ja hyvää oloa arkeen. Yleisurheilu ja telinevoimisteluharrastukset muuttuivat peruskoulun jälkeen tulevaisuuden unelmien ammatikseni lähdettyäni opiskelemaan liikuntaneuvojaksi. Mikä voisikaan olla parempaa kuin saada itselleen rakkaasta asiasta ammatti!

Kuvailisin itseäni iloiseksi, mukautuvaksi ja reippaaksi nuoreksi naiseksi, jolla pitää olla aina vähintään sata rautaa tulessa. Tykkään haastaa itseäni uusiin juttuihin sekä liikunnassa että muilla elämän osa- alueilla. Uusin harrastukseni on pariakrobatia, joka vaatii kommunikointi taitoa ja luottamusta pariin. Tätä harrastusta ei voi tehdä myöskään ilman pientä pilkettä silmäkulmassa. Muistetaanhan siis keskustella toistemme kanssa aina kun herää kysymyksiä tai joku asia tuntuu hankalalta. Sen avulla rakennamme luottamusta toistemme välille. Liikunta ei myöskään ole vakavaa, sen kuuluu naurattaa ja saada hymyhuulille.

Olen hyvin kiitollinen, että pääsin mukaan toteuttamaan ja kehittämään näin tärkeää asiaa kanssanne. Opitaan, kehitytään ja jaetaan yhdessä tietoa toisillemme.

Vantaan sivistystoimi

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunki

facebook twitter youtube