Vantaan Sanataidekoulu

Alle on koottu joitakin ideoita ja tapahtumia koulujen LUKUvuoden tueksi, joita Vantaan Santaidekoulu järjestää.‍

KAUPUNKITASOISET
Sanataiteelliset työpajat kouluihin
Sanataiteen opetus korostaa leikkimieltä, iloa, eläytymistä ja rohkeita kokeiluja. Virikkeelliset ja poikkitaiteelliset tehtävät auttavat ilmaisemaan itseään monipuolisesti. Vapautunut mielikuvituksen käyttö palkitsee ja kannustaa jatkamaan omaperäisen ilmaisun kehittämistä. Myös kirjan lukemiseen saadaan uusia vinkkejä. Kurssipaikkana toimii oma koulu. Luokan oma opettaja tarvitaan mukaan kurssin aikana.

Lue lisää tilauskursseista

Taiteen perusopetusryhmät
Sanataideopetuksessa eläydymme mielikuvituksen, kielen ja kirjallisuuden ihmeelliseen maailmaan. Opetuksen lähtökohtana ovat jokaisen omat kokemukset ja kiinnostuksen kohteet. Lukuvuoden 2018–2019 teemana on matkat ja matkustaminen. Teemaa käsitellään kirjallisuuden kautta harrastajan ikätaso huomioiden. Vantaan sanataidekoulussa voit suorittaa laajan oppimäärän mukaisia sanataideopintoja.

Lue lisää ryhmistä

ALUETASOISET

TottaTarua -lasten ja nuorten kirjallisuustapahtuma 29.9.2018 klo 11-14.30 Pointissa Kartanonkoskella. Mukana kirjailijavieraita mm. Veera Salmi, Katri Kirkkopelto, Siri Kolu. Tapahtuma huipentuu Pentti Rasinkankaan konserttiin.

 Linkki: FB-tapahtumasivu tehdään elokuussa

Metsän ovi raollaan -elämyksellinen lastenkirjallisuuteen pohjautuva näyttely Lastenkulttuurikeskus Toteemissa 19.9.-18.10.2018, yhteistyössä Vantaan kulttuuripalveluiden kanssa. Näyttely vie sanataiteelliseen seikkailuun metsään, jossa voi kohdata haltijoita ja ilkikurisia kummajaisia. Opastus ja työpajakokonaisuudet 1.–3. luokille. Utställningen Skogsdörren på glänt guidas även på svenska

 Linkki: Vantaan kaupungin kulttuuripalveluiden Koulun kulttuurisyksy -esitteeseen (linkki päivitetään myöhemmin)

Avoimet ovet Vantaan sanataidekoululla

Loppuvuodesta 2018 Vantaan sanataidekoulu järjestää Tikkurilan opetustilassa avoimia sanataidepajoja koululuokille. Tästä lisäinfoa syksyllä.

 Linkki avautuu elokuussa

Vantaan sivistystoimi

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunki

facebook twitter youtube