Tervetuloa Kiertotaloudella kestävään tulevaisuuteen –seminaariin keskiviikkona 7.11.!

Seminaari on suunnattu kasvattajille, kuntien ekotukihenkilöille sekä kaikille ympäristökasvatuksesta ja ympäristötietoisuuden edistämisestä kiinnostuneille.

Seminaarissa avaamme kiertotalouden mahdollisuuksia osana aikamme suurien ympäristökysymysten ratkaisua ja niihin sopeutumista. Alan asiantuntijat sekä kiertotalouden edelläkävijät tarjoavat tietoa ja käytännön esimerkkejä siitä, miten voimme yhdessä mahdollistaa kestävän tulevaisuuden.

Seminaari järjestetään keskiviikkona 7.11.2018 klo 8.30 – 15.30 Pasilassa, ravintola Vaunun kokoustiloissa osoitteessa Ratapihantie 9, 00520 Helsinki.

Aamupäivän luento-osuuden jälkeen on tarjolla työpajoja eri toimijoille. Tarjolla on myös keinoja kohdata ympäristöongelmien nostattamat vaikeat tunteet sekä säilyttää toivon ja toiminnan ilmapiiri. Voit osallistua koko seminaaripäivään tai vain aamupäivään.

Tilaisuus on maksuton ja sen järjestävät yhteistyössä pääkaupunkiseudun ja KUUMA-kuntien ekotukitoiminta sekä VÄLKE - Uudenmaan ympäristökasvatuksen ja ympäristötietoisuuden edistämisverkosto puheenjohtajanaan Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus (vuonna 2018-2019).

Osallistujille tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen, mutta siihen pyydetään silti ilmoittautumaan etukäteen. Voit osallistua vain joko aamupäivän seminaariin tai jäädä koko päiväksi.

Päivän ohjelma ja ilmoittautumislinkki oheisesta linkistä osoitteesta www.kierratyskeskus.fi/seminaari

  • Julkaistu: 26.09.2018

Vantaan sivistystoimi

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunkifacebook twitter youtube