‍Sivistysvantaa uudistuu

Sivistysvantaa.fi:n sivustoihin tehdään kesän aikana ulkoasu- ja toiminnallisuusmuutoksia. Muutokset tehdään kaikille Sivistysvantaa.fi-päivitysjärjestelmää käyttäville sivuille eli esimerkiksi kaikkien koulujen ja oppilaitosten sivuille.

Mikä muuttuu?

Näkyvimpiä muutoksia ovat etusivulle tulevat, automaattisesti päivittyvät uutisvirrat, joihin nousevat uutiset, blogit ja tapahtumat. Pääotsikoiden navigaatio muuttuu selkeämmäksi, ja sivukartta käytettävämmäksi. Etusivulle tulee uusi elementti, ns. ”arvolaatikko” johon voi upottaa kuvan tai videon ja tekstiä. Nykyisiä tapahtuma- ja gallup-laatikoita madalletaan ja ne voi jatkossakin määritellä piiloon kokonaan. Tapahtumakeskuksen käyttö muuttuu helpommaksi, ja jatkossa on mahdollista luoda toistuvia ja jatkuvia tapahtumia. Kuvien sijoittelua helpottaa kuvatyökalu, jonka avulla sivuille voi laittaa kolme rinnakkaista kuvaa. Kuvatyökalua voi käyttää myös yhteystieto-osiossa, jos haluaa luoda kuvallisia yhteystietoja. Muutokset päivittyvät sivustolle elokuun aikana.

Henkilöstön sivistysvantaa.fi-sivun otsikointi uudistuu

Edellä lueteltujen, kaikkia sivustoja koskevien muutosten lisäksi kasvatus- ja opetushenkilöstölle tarkoitetulla Sivistysvantaa.fi-sivustolla tehdään kesän aikana otsikointimuutoksia. Nykyiset pääotsikot vaihtuvat vastaamaan tulosalueita (varhaiskasvatus, perusopetus, nuoriso- ja aikuiskoulutus). Tulosalueiden alle kootaan kaikki tärkeimmät henkilöstön tarvitsemat palvelut ja linkit.

  • Julkaistu: 26.06.2018
  • Päivitetty: 29.06.2018

Vantaan sivistystoimi

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunkifacebook twitter youtube