‍Apua tvt-kysymyksiin

Wilma jumittaa, Chromebookin asetukset mietityttää ja Tutkan linkki on hukassa? Sivistysviraston perustama Open TVT-helppi -yhteisö auttaa!

”Yhteisö perustettiin, jotta koko Vantaan opetus- ja kasvatushenkilöstöllä olisi yhtäläinen mahdollisuus saada tietoa”, toteaa tvt-koordinaattori Petra Larvus. Aiemmin vastaavaa apua tarjonnut yhteisö toimi Facebookissa, ja jotkut saattoivat kokea sen tutummaksi paikaksi kysyä eri aiheista. ”Facebookin ongelma on se, että se ei ole Vantaan virallinen kanava. Uudessa yhteisössä voimme paremmin taata sen jatkuvuuden, koska se on meidän käsissämme” vastaa tvt-asiantuntija Maarit Nyqvist. Uusi yhteisö sijaitsee Eduvantaa-puolen Yammerissa. Yammer on yksi Office 365:n sovelluksista. Jos Yammer ei ole entuudestaan tuttu, niin se muistuttaa ulkoisilta ominaisuuksiltaan Facebookia. ”Uskon, että sen käyttö on kaikille Facebookia käyttäneille hyvin helppoa. Ja se, miten hyödyllinen ryhmästä tulee, on meistä kaikista ryhmäläisistä kiinni” toteaa Nyqvist.

Sivi pyrkii vastaamaan yhteisössä kysyttyihin kysymyksiin viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä.

Löydät ryhmän Eduvantaa Office 365:n Yammerista hakemalla Open TVT helppi tai linkillä: https://www.yammer.com/eduvantaa.fi/#/threads/inGroup?type=in_group&feedId=16047580

  • Julkaistu: 09.10.2018

Vantaan sivistystoimi

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunkifacebook twitter youtube