Vanhalla radalla alkaa uudet pärinät

28.06.2019

Vanhalla radalla alkaa uudet pärinät!

Keimolanmäen päiväkoti avaa ovensa 1.11.2019. Päiväkodissa on paikkoja 168 lapselle, aluksi lapsia on noin50. Päiväkoti kasvaa sitä mukaa kun varhaiskasvatuspaikkoja tarvitaan. Koulu aloittaa samassa rakennuksessa toimintansa vuodenvaihteessa. Tämä tarjoaa meille mahtavan mahdollisuuden tehdä tiivistä ja luonnikasta yhteistyötä, sekä jakaa yhteistä arkea.

Keimolanmäen päiväkoti ja koulu on niin kutsuttu paviljonki rakennus, joka toimitetaan paikalle hyvin valmiina. Onkin ollut jännittävää aloittaa työ päiväkodinjohtajana, kun tontilta ei ole vielä edes heinää niitetty.

Perustamisvaiheessa kuitenkin riittää työtä. Henkilökunnan rekrytointi on käynnissä. Palavereja käydään kaluste sekä muista tarvike hankinnoista ja lapsivalinnat alkavat pian. On ollut innostavaa ja mielenkiintoista aloittaa kaiken valmistelu ja pohdinta ihan alusta alkaen.

Tärkein asia on saada nyt lapsista hurmaantuva, innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta kokoon. Keimolanmäkeen toivotaan töihin kasvattajia, jotka innostuvat uudesta varhaiskasvatussuunnitelmasta ja haluavat tehdä töitä lasten ilon eteen.

Päiväkodin ryhmien nimistä on käynnissä ideointikilpailu. Nimien toivotaan liittyvän moottoriurheiluun, jotta Keimolan historia tulisi niissä esille. Nimiehdotuksia voi laittaa alla olevan linkin kautta 31.8. asti. https://link.webropolsurveys.com/S/9208C9F64F4FCEAF . Kyseinen linkki löytyy myös päiväkodin omilta nettisivuilta vantaa.fi.

Mahtava yhteisöllisyyden ositus oli alueen asukkaan yhteydenotto minulle, jossa hän kertoi pyytäneensä Mika Häkkisen apua nimien ideointiin. Yhteisöllisyys onkin yksi tärkeä kantava teema ja arvo aloittavassa uudessa päiväkodissamme. Yhdessä olemme enemmän!

Terhi

Vantaan sivistystoimi

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunki

facebook twitter youtube