EkoTEKO-kilpailu palkinnot jaettiin Vaikuttajapäivässä

26.04.2018

Tällä kertaa EkoTEKO-kilpailun palkinnot jaettiin Vantaan Vaikuttaja-päivässä. Päivä on tilaisuus vantaalaisille lapsille ja nuorille nostaa esiin heille tärkeitä asioita Vantaan kehittämiseksi. Päivä sopii EkoTEKO-kilpailun palkintojenjaolle kuin nenä päähän, sillä perinteisesti kilpailuissa lapset ja nuoret ovat suunnitelleet ja tehneet ekotekoja.

Palkintojenjakotilaisuuteen oli kutsuttu edustus voittajalta ja kunniamaininnan saajalta. Tilaisuus alkoi palkintokahveilla, joita emännöi EkoTEKO-kilpailujen äiti, apulaiskaupunginjohtaja Elina Lehto-Häggroth.

Valokuva

Kahvittelujen jälkeen siirryttiin kaupungintalon valtuustosaliin vaikuttajapäiväosallistujien lomaan odottamaan itse h-hetkeä.

Valokuva

Voittajan valitsi vuoden vantaalainen Kalevauva.fi. Yhtyeen muodostavat Kimmo ja Aapo olivat palkintojenjaon aikaan keikkavelvollisuuksissa, joten he lähettivät palkittaville ja oikeastaan kaikille kilpailijoille videotervehdyksen.‍

‍Voittajana palkittiin...

KARTANONKOSKEN KOULU
Koulu on osoittautunut esimerkilliseksi ympäristökasvattajaksi tekemällä lukuisia arjen ekotekoja. Kalevauva.fi kiittää Kartanonkoskea laajasta ja monta kilpailukautta jatkuneesta toiminnasta. Tämän lukuvuoden teot ovat näkyneet joka luokka-asteella sekä henkilökunnalle omalla tavallaan. Toimintaa on tehty positiivisesti, elämyksellisesti ja mieleenpainuvasti, kuten sirkkamaistelu. Kalevauva.fi pitää siitä, että jokaisella on ollut mahdollisuus olla teoissa mukana. Teemoista ruokahävikin käsittelylle Kalevauva.fi antaa erityismaininnan.

Ja erityisen esiraadin kunniamainninnan sai...

KOLOHONGAN NUORISOTILA
Nuorisotila on osoittautunut esimerkilliseksi ympäristökasvattajaksi tekemällä lukuisia arjen ekotekoja. Tämä kunniamaininta annetaan esimerkillisistä teoista poikkeuksellisen kohderyhmän kanssa. Teidän tekonne sijoittuvat nuorten todelliseen omavalintaiseen arkeen eli vapaa-aikaan. Tekoja teitte omannäköisellä toimivalla tavalla ja niissä näkyy jatkumo. Mahtavaa, että olitte mukana!

Valokuva

V‍oittajien on helppo hymyillä!

Valokuva

Vantaan sivistystoimi

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunki

facebook twitter youtube