Vanhempainyhdistys

Simonkylän koulun vanhempainyhdistys toimii huoltajien ja vanhempien äänenä koulua ja opetusta koskevissa asioissa. Toimintaa ohjaa ja koordinoi johtokunta. Johtokunnan jäsenenä sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa kouluarkeen liittyviin kysymyksiin ja suunnitelmiin.

Vanhempainyhdistyksen johtokunta lukuvuodelle 2018-2019 valittiin sääntömääräisessä vuosikokouksessa 24. syyskuuta.

Johtokunnan jäsenet:

Maiju Paasiviita, puheenjohtaja

Risto Pääkkönen, varapuheenjohtaja

Iidaliisa Porthen-Ahlroos, sihteeri

Marjo Roivas, rahastonhoitaja

Heli Ahdinkallio

Sanna Helenius

Titta Iman-Pajarinen

Eevi Kajanne

Jonna Pellonpää

Saara Salminen

(+ 1 jäsen)

Vanhempainyhdistyksen johtokunta kokoontuu noin kuusi kertaa lukuvuoden aikana. Lisäksi vanhempainyhdistys osallistuu koulun tapahtumiin, esimerkiksi kodin ja koulun yhteistyöpäivään. Perinteeksi on myös muodostunut luentotapahtuman järjestäminen vuosittain vanhempia kiinnostavasta aiheesta. Yhdistyksen toiminnallaan keräämillä varoilla kustannetaan keväisin stipendit jokaiselta koululuokalta valittavalle ”tsemppari-oppilaalle”.‍

Seuraava johtokunnan kokous keskiviikkona 30.1. 2019 klo 18.00. Kokoonnumme koulun opettajainhuoneessa.

Kokoukset ovat avoimia kaikille Simonkylän koulun oppilaiden huoltajille. Tervetuloa mukaan!

Johtokuntaan saat kätevimmin yhteyden sähköpostitse: simonkyla.vanhemmat@gmail.com


Kodin ja koulun yhteistyöpäivä 1.12.2018 lauantai

Simonkylän koulun vanhempainyhdistys pitää yhteistyöpäivänä 1.12. koulun AB-aulassa Kirjakahvilaa, jossa on myynnissä kahvia, teetä ja leivonnaisia klo 9.15-13.00 välisen ajan. Otamme ilomielin kahvilaan vastaan leivonnaisia myytäväksi. Katso lisätiedot (klikkaa linkkiä) http://bit.ly/2TjqRbe ja merkitse listaan, miten voit olla avuksi. Myös apukäsiä tarvitaan kahvilaan päivän mittaan.

Kahvilan yhteyteen järjestetään myös kirjojen vaihtotori, johon toivotaan perheiltä kirjalahjoituksia. Vastineeksi kirjatorilta saa ottaa mukaan kotiin uutta luettavaa. Kirjoja voi tuoda vaihtotorille klo 12.00 asti – ei kuitenkaan lasten kuvakirjoja vaan nuorille ja aikuisille suunnattuja teoksia.

Myös muuta päivän teemaan liittyvää ohjelmaa on päivän mittaan luvassa Kirjakahvilassa. Kannattaa tulla mukaan! Ja muistatathan varata pikkurahaa myös oppilasluokkien järjestämiin joulumyyjäisiin.

Simonkylän koulu

Opettajanhuone 040 653 6201

Koivukyläntie 52

PL 4502

01350 Vantaa

Rehtori: Tommi Jokinen,
040 849 4022

Apulaisrehtori: Janne Asplund,
040 563 1334

Koulusihteeri: Kaarina Meronen,
040 573 4311

facebook instagram