Tutustu Robotiikan oppimiskeskukseen ja tule avoimeen infoiltaan!

Tikkurilan kirjaston yhteydessä toimivan Robotiikan oppimiskeskuksen on tarkoitus palvella kaikenikäisiä robotiikasta ja ohjelmoinnista kiinnostuneita vantaalaisia. Keskus toimii uuden oppiaineen kouluttajana, edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä sekä kokeilujen laboratoriona. Toiminnan ytimessä ovat erilaiset koulutukset ja työpajat, robotiikan hankinnat ja välinelainaus.

Syksyllä 2018 Robotiikan oppimiskeskus tutustuttaa kaupungin opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia ohjelmointiin ja robotiikkaan. Lisäksi järjestetään kaikille avoimia infoluentoja sekä työpajoja. Avointen infoiltojen sarjan aloittaa Pauli Isoahon Robotiikkaa ja tekoälyä taviksille -luento.

Robotiikkaa ja tekoälyä taviksille

  • • To 20.9. klo 16.30–18.30
  • • Tikkurilan kirjaston musiikki- ja mediaosasto, Lummetie 4, 01300 Vantaa

Mitä tekoäly oikein on? Missä sitä jo käytetään? Mitä riskejä tekoälyssä on? Mikä on robotti? Robotit tulevat, mutta minne? Vievätkö robotit meidän työt? Esimerkiksi näihin kysymyksiin Robotiikan oppimiskeskuksen infoillassa etsitään vastauksia Pauli Isoahon (Arctic Robotics Oy) johdolla. Luento-osuuden jälkeen pääset tutustumaan keskuksen robotteihin kuten Dasheihin, Kuboihin, Spheroihin ja Lego-robotteihin.

Ei ala- eikä yläikärajaa! Vapaa pääsy.

Tutustu Robotiikan oppimiskeskukseen: robovantaa.fi

  • Julkaistu: 12.09.2018
  • Päivitetty: 13.09.2018

Robotiikan oppimiskeskus

Kirjasolan puoleinen sisäänkäynti

Lummetie 4

01300 Vantaa

Projektisuunnittelija: Tuulia Kuismin,
0405487832, tuulia.kuismin@vantaa.fi

Projektisuunnittelija: Antti Luoto,
0404805687, antti.luoto@vantaa.fi