Robotiikan oppimiskeskuksen syksy

‍Robotiikan oppimiskeskuksen syksy starttaa elokuussa, kun ensimmäiset koulutukset ja työpajat pyörähtävät käyntiin. Toimintaa vetämään on palkattu uusi projektisuunnittelija Tuulia Kuismin, joka aloitti työt sivistystoimessa 1.6.2018. Tuulia vastaa muun muassa toiminnan kehittämisestä, koulutusten ja työpajojen järjestämisestä sekä laitehankinnoista.

Työpajojen ja koulutusten lisäksi keskuksen toiminnassa on myöhemmin syksyllä luvassa myös infoiltoja ja avoimen ovien päiviä, jolloin päiväkodit, koulut ja oppilaitokset pääsevät tutustumaan robotiikan oppimiskeskuksen laitteisiin ja ohjelmistoihin myös omin päin varaamalla tiloja omaan käyttöön. Tutustu keskuksen toimintaan ja tapahtumiin seuraavien linkkien avulla:

Robotiikan oppimiskeskukselle on hankittu toiminnan käynnistämiseksi ja laajentamiseksi useita uusia laitteita ja ohjelmistoja, joita koulut ja oppilaitokset voivat halutessaan lainata omaan käyttöönsä. Hankintoja on tehty kaikille koulutusasteille: esiopetukseen on hankittu esimerkiksi Dash- ja Kubo-robotteja, perusopetukseen Sphero- ja Cue-robotteja sekä lukiolle Vex EDR ja Lego Koneet & mekaniikka -paketteja. Tutustu kaikkiin robotiikan oppimiskeskuksen laitteisiin ja ohjelmistoihin täältä. Samojen sivujen kautta voit myös käydä jättämässä oman toiveesi keskukselle hankittavista laitteista ja ohjelmistoista.

  • Julkaistu: 06.07.2018

Robotiikan oppimiskeskus

Kirjasolan puoleinen sisäänkäynti

Lummetie 4

01300 Vantaa

Projektisuunnittelija: Tuulia Kuismin,
0405487832, tuulia.kuismin@vantaa.fi

Projektisuunnittelija: Antti Luoto,
0404805687, antti.luoto@vantaa.fi