Rajatorpan koulun vanhempainyhdistys

‍Rajatorpan koulussa toimii kaikkien oppilaiden hyväksi aktiivinen vanhempainyhdistys, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan kaikkia koulun oppilaita, muun muassa organisoimalla Mummola-toimintaa helpottamaan pienten koululaisten aamuja, tukemalla koulun kulttuuritapahtumia ja hankkimalla välituntivälineitä. Toiminnan kattamiseksi kerätään pientä jäsenmaksua. Oppilaiden vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toimin­taan. Lisätietoja yhdistyksestä saa sähköpostitse rajatorpan.vy@gmail.com ja Facebookista – Rajatorpan koulun vanhempainyhdistys.

Mummola‍

Rajatorpan koulun vanhempainyhdistys järjestää koulullamme Mummola-toimintaa. Mummola on tarkoitettu koulun pienille oppilaille, 1.-3.-luokan oppilaille, jotka voivat tulla Mummolaan aamuisin viettämään aikaa ennen koulupäivän alkamista. Mummola on auki lukuvuonna 2018-2019 maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 7.45-9.00. Mummola sijaitsee pääkoulun ruokalan takaosassa (sisäänkäynti Funparkin puoleisista ovista). Paikalla on 1-2 alueen vapaaehtoista mummoa tai pappaa valvomassa lasten omaehtoista toimintaa.

Mummolassa voi lukea kirjoja tai läksyjä, pelata lautapelejä, rakentaa legoja, piirtää, askarrella tai vaikkapa jutella mukavia koulumummojen ja -pappojen kanssa!

Koulumummot ja -papat eivät toimi kerho-ohjaajana vaan ovat paikalla vapaaehtoisina aikuisina valvomassa lasten toimintaa.

Lapsen kanssa on hyvä käydä seuraavat säännöt läpi ennen ensimmäistä Mummolakertaa:
1) Luen, ymmärrän ja hyväksyn Mummolan säännöt.
2) Kuuntelen ja kunnioitan aikuista.
3) Puhun kauniisti, en huuda tai kiroile.
4) Otan huomioon muut lapset.
5) En juokse tai leiki hippaa Mummolan tiloissa.
6) Pidän kännykän repussa.
7) Siivoan omat jälkeni.
8) Menen koulutunnille ajoissa.

Lapset tulevat allekirjoittamaan Mummolan säännöt ensimmäisellä Mummola-kerralla. Muilla kerroilla riittää lapsen allekirjoitus päiväkirjaan, joka löytyy Mummolasta.

TERVETULOA!

Rajatorpan koulu

Kanslia 050 303 2646

Vapaalanpolku 13

01650 Vantaa

Rehtori: Anne Dernjatin,
040 508 7632

Apulaisrehtori: Maija Eskelinen,
040 716 5205

Rajatorpan koulu, postiosoite

PL 2520

01030 VANTAAN KAUPUNKI

instagram