Liikkuva koulu

Rajakylän koulu on virallisesti rekisteröitynyt liikkuvaksi kouluksi keväällä 2015. Liikkuva koulu näkyy koulussamme erityisesti välituntisin välituntilainaamon ansiosta. Välituntilainaamo toimii aktiivisesti pitkillä välitunneilla. Oppilaiden ylläpitämästä lainaamosta voi lainata mm. erilaisia palloja, hyppynaruja, liukureita jne.

Käytävillemme tehdyt värikkäät lattiateippaukset ovat tuoneet liikkumisen iloa jo muutaman vuoden ajan. Lisäksi koulumme liikuntasaliin on asennettu liikkuvan koulun toimesta kiipeilyseinä. Olemme osallistuneet viime vuosina erilaisiin liikkuvan koulun ideoimiin kampanjoihin kuten vältuntimaratoniin ja "Tassutellen kouluun" -viikkoihin.

Vantaan liikkuva koulu mahdollistaa niin oppilaiden kuin opettajienkin osallistumisen erilaisiin koulutuksiin. Nämä koulutukset tukevat erityisesti toiminnallista oppimista ja liikkumisen lisääntymistä koulupäivän aikana. Rajakylässä olemme käyttäneet näitä koulutuksia aktiivisesti ja niistä on saatu paljon uusia virikkeitä päiviimme.

Rajakylän koulu

Latukuja 1

PL 8506

01280 Vantaa

Rehtori: Päivi Viljamaa,
043 826 9313, paivi.viljamaa@vantaa.fi

Koulusihteeri: Kirsi Heikkilä,
040 6825017