Vaikuttaja-päivä

Vaikuttaja-päivän tarkoituksena on lisätä tietoa vaikuttamismahdollisuuksista Vantaalla sekä tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus vaikuttaa kaupungin kehittämiseen ja päätöksentekoon. Perinteeksi muodostuneen Vaikuttaja-päivän ansiosta lapsen ja nuoren mielipidettä kuullaan Vantaalla.

Vaikuttaja-päivä 2020 on peruttu

Keskiviikolle 15.4. suunniteltu Vaikuttaja-päivä joudutaan valitettavasti perumaan koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.

Lasten ja nuorten sekä kaupungin johdon ja päättäjien välinen vuorovaikutus on yksi päivän tärkeimmistä tavoitteista. Näin ollen tapahtumaa ei järjestetä etätoteutuksenakaan, sillä tavoiteltu vuorovaikutus ei ole etätoteutuksessa mahdollista.

Lisäksi Vantaan kaupungin on nyt koronaviruksen aiheuttamien isojen taloudellisten haasteiden edessä etsittävä säästötoimenpiteitä sellaisista kohteista, jotka eivät vaaranna peruspalveluita.

Perusopetuksen ja toisen asteen oppilaitosten sekä esiopetuksen äänestykset parannusehdotuksista peruutetaan. Toimipisteiltä tulleita parannusehdotuksia ja saatuja toiveita hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan.

Vaikuttaja-päivää jatketaan todennäköisesti ensi vuonna osallistuvan budjetoinnin teemalla. Tästä tiedotetaan enemmän heti, kun asia tarkentuu.

Kiitos kaikille Vaikuttaja-päivän eteen tehdystä työstä!

Voimia ja intoa kevään aherrukseen!

Ystävällisin terveisin,

Vaikuttaja-päivän työryhmä

‍Lue lisää Vaikuttaja-päivästä.

facebook instagram youtube