Yritysyhteistyö

Yksi työkeikka voi muuttaa nuoren elämän!

Vantaan nuorisopalvelut on innovoinut uudenlaista yritysyhteistyötä, jossa vantaalaiset nuoret ja yritykset saadaan kohtaamaan matalalla kynnyksellä ja molempia osapuolia hyödyttäen. Yhteistyön hyödyt yritykselle on apu eri pituisissa ja suuruisissa työtehtävissä ja nuori saa kartutettua kallisarvoista työkokemusta.

Vantaan nuorisopalveluissa valmennetaan 14-20-vuotiaita nuoria ymmärtämään työelämän peruspelisäännöt. Työelämävalmennuksia vetävät nuorisopalveluiden omat työntekijät. Vantaan nuorisopalvelut tarjoaa nyt työnantajille matalankynnyksen keinon palkata nuorisopalveluiden työelämävalmennuksen läpikäyneitä 14-20 vuotiaita vantaalaisia nuoria lyhyisiin keikka- ja sesonkitöihin.

Työnantaja voi määritellä työn keston ja sisällön sekä toistuvuuden vapaasti. Keikka voi olla vaikka vain kahden tunnin mittainen. Lyhytkin kokemus auttaa nuorta oppimaan työelämästä ja tarjoaa tärkeän onnistumisen kokemuksen. Jos nuoren kanssa ilmenee haasteita, nuorisopalveluiden työntekijät ovat apuna niiden ratkaisemisessa.

Palkanmaksu, vakuutukset ja muu byrokratia tapahtuu WorkPilots -keikkatyösovelluksen kautta. Work Pilots huolehtii myös työnantajavelvoitteista. Palkka on nuorelle aina 10 € / h, työnantajalle 12,90 € / h + alv. Palkanmaksun voi hoitaa luotettavasti maksukortilla ja suuremmille tilauksille on laskutusmahdollisuus.

LähiTapiolan ja Vantaan kaupungin yhteistyönä nuorisopalvelut tarjoaa työnantajille käyttöön myös ilmaisia työtunteja.

Lisätietoja:

Pekko Kähkönen, nuorisopalveluiden hankepäällikkö

pekko.kahkonen@vantaa.fi, 0400 427715

Marjut Eskola, projektikoordinaattori

marjut.eskola2@vantaa.fi, 050 312 4501

facebook instagram youtube