Ohjaamo Vantaa

Ohjaamo Vantaalta saat sparrausta työn, koulutuksen ja asunnon hakemisessa!

Ohjaamo Vantaa on alle 15-29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten palvelupiste, josta saat vinkkejä ja sparrausta työn-, koulutuksen- ja asunnonhaussa sekä ammatinvalintasioissa ja vapaa-aikaan liittyvissä kysymyksissä.


Ohjaamon neuvonta auki

Palvelemme jälleen maanantaista torstaihin klo 13-16 ja perjantaisin klo 12-15 monitoimitila Liidossa, osoitteessa Lummetie 2 b C. Yleisneuvonnan lisäksi Ohjaamossa on eri päiville erityisteemoja

Maanantai
Monikielinen maanantai: Palvelua useilla eri kielillä vaihtelevasti, esim. suomi, englanti, ruotsi, venäjä, espanja, ranska, somali, arabia.

Tiistai
Asumisen tiistai: Neuvoja asunnonhakuun, asumisen tukiin ja muihin asumisen asioihin. Pks Nuorisoasunnot ry:n työntekijä tavattavissa puhelimen välityksellä.

Keskiviikko
Duunikeskiviikko: Reitti-palvelu tavattavissa neuvonnassa. Reitti auttaa asiakkaita työnhaussa ja voi jopa tarjota osa-aikaista työtä.

Torstai
Taloustorstai: Kelan ja nuorten työpajojen työntekijät tavoitettavissa. Lisäksi joka kuun ensimmäinen torstai velka- ja talousohjausta Elämänlaatu ry:n Vaateri-toiminnasta.

Koronatilanteesta johtuen palvelemme poikkeusjärjestelyin, joten huomioithan seuraavat asiat:

  • Pidäthän vähintään 1,5 m turvavälin muihin ihmisiin.
  • Pese kädet Liidon vessassa ennen kuin tulet Ohjaamoon. Kädet desinfioidaan vielä Ohjaamon ovella.
  • 3 kerrallaan: Ohjaamon neuvonnassa saa asioida enintään kolme asiakasta kerrallaan. Älä siis kävele suoraan sisään, vaan kysy vahtimestarilta, voiko tulla. Jos tila on jo täynnä, niin voit odottaa vuoroasi aulassa.
  • Olemme tehostaneet neuvonnan tilan siivousta, mutta ethän silti koske muihin kuin välttämättömiin tavaroihin. Emme esimerkiksi kättele tervehtiessämme.
  • Älä tule sairaana tai jos tuntuu, että olet sairastumassa. Voit asioida Ohjaamossa kätevästi myös etänä arkisin klo 9-16 esim. chatissa tai 043 826 7466 (myös WhatsApp) ja ohjaamo@vantaa.fi.

Muita palveluita

  • Ohjaamon anonyymi chat on auki maanantaista perjantaihin klo 9-16 Ohjaamon nettisivuilla
  • Ohjaamon työnhakuklubit järjestetään keskiviikkoisin klo 13-16. Työnhakuklubilla saat apua CV:n ja työhakemusten tekemisessä, saat vinkkejä avoimiin työpaikkoihin sekä pääset halutessasi harjoittelemaan työhaastattelua. Ilmoittauduthan mukaan etukäteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen tyonhakuklubi@vantaa.fi .


Tämän lisäksi meidät tavoittaa somesta.
Facebook
- Instagram - Twitter


Olemme saaneet mahtavaa palautetta asiakkailtamme, tässä yksi palaute Ohjaamon sparrauksesta:
"Ohjaamoon tullessani ajattelin, että hakemukseni ovat hyviä, mutta nyt osaan tuoda omia vahvuuksiani paljon paremmin esille ja avata niitä esimerkeillä. Ennen Ohjaamoon tuloa en myöskään soittanut työpaikkoihin, koska en tiennyt, mitä olisin sanonut. Ohjaamosta tällaistakin on voinut kysyä eikä ole tarvinnut jäädä pohdintojen kanssa yksin."

Järjestämme myös erilaisia tilaisuuksia, kuten rekrytointitapahtumia ja työnhakuboosteja. Lue ajankohtaiset tiedot palveluistamme nettisivuiltamme ja tapahtumista Facebook-sivuiltamme.

Osoite: Nuorten monitoimitila Liito, Lummetie 2 b, Tikkurila.
Avoinna ilman ajanvarausta ma-to klo 13-16 ja pe klo 12-15.
Ota yhteyttä puhelimella, tekstiviestillä tai WhatsAppilla: 043 826 7466 tai sähköpostilla ohjaamo@vantaa.fi

Seuraa tapahtumiamme ja toimintaamme: Facebook, Instagram ja Twitter

facebook instagram youtube