Ohjaamo Vantaa

Ohjaamo Vantaalta saat sparrausta työn, koulutuksen ja asunnon hakemisessa!

Ohjaamo Vantaa on alle 15-29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten palvelupiste, josta saat vinkkejä ja sparrausta työn-, koulutuksen- ja asunnonhaussa sekä ammatinvalintasioissa ja vapaa-aikaan liittyvissä kysymyksissä.

Ohjaamon neuvonta on toistaiseksi suljettu koronaviruksen leviämisen estämiseksi, mutta meille voi laittaa sähköpostia ohjaamo@vantaa.fi tai soittaa/tekstata/whatsapata 043 826 7466. Nettisivuillamme on auennut uusi chat-palvelu, jossa voit kysyä Ohjaamon työntekijöiltä nimettömästi. Nettisivuilta löytyvät myös työntekijöidemme yhteystiedot. Tämän lisäksi meidät tavoittaa somesta.

Facebook | Instagram | Twitter

Olemme saaneet mahtavaa palautetta asiakkailtamme, tässä yksi palaute Ohjaamon sparrauksesta:
"Ohjaamoon tullessani ajattelin, että hakemukseni ovat hyviä, mutta nyt osaan tuoda omia vahvuuksiani paljon paremmin esille ja avata niitä esimerkeillä. Ennen Ohjaamoon tuloa en myöskään soittanut työpaikkoihin, koska en tiennyt, mitä olisin sanonut. Ohjaamosta tällaistakin on voinut kysyä eikä ole tarvinnut jäädä pohdintojen kanssa yksin."

Järjestämme myös erilaisia tilaisuuksia, kuten rekrytointitapahtumia ja työnhakuboosteja. Lue ajankohtaiset tiedot palveluistamme nettisivuiltamme ja tapahtumista Facebook-sivuiltamme.

Osoite: Nuorten monitoimitila Liito, Lummetie 2 b, Tikkurila: avoinna ilman ajanvarausta ma-to klo 13-16 ja pe klo 12-15. HUOM. Neuvonta toistaiseksi suljettu koronatilanteen takia.

Ota yhteyttä puhelimella, tekstiviestillä tai WhatsAppilla: 043 826 7466 tai sähköpostilla ohjaamo@vantaa.fi

Seuraa tapahtumiamme ja toimintaamme: Facebook, Instagram ja Twitter

facebook instagram youtube