Erityisnuorisotyö

Aviapolis-Kivistön alue

Yhteystiedot

Joona Niemi
0503146270 (myös WhatsApp)
joona.niemi@vantaa.fi
Facebook: erkkarijoona
Instagram: erkkari_joona
Snapchat: erkkari_joona

Visa Heinonen
visa.heinonen@vantaa.fi

H‍akunilan alueen erityisnuorisotyö

Hakunilan, Länsimäen ja Kolohongan alueella sinua varten työskentelee kaksi erityisnuorisotyöntekijää. Me erkkarit olemme 13-17-vuotiaita nuoria varten ja meiltä voit kysyä neuvoa vähemmän tai enemmän hankalissa elämäntilanteissa liittyivät ne sitten kouluun, kotiin, kavereihin, päihteisiin, ihmissuhteisiin tai mihin vain. Ei ole niin pientä tai niin isoa asiaa, etteikö kannattaisi kysyä. Yhdessä voimme miettiä millainen tuki auttaisi juuri sinun tilanteessasi. Joskus lähdemme yhdessä etsimään tukea myös muilta aikuisilta kuten esimerkiksi koulun, lastensuojelun tai vaikkapa terveydenhuollon henkilökunnalta, huoltajia unohtamatta. Saatamme työskennellä kanssasi henkilökohtaisten tai pienryhmätapaamisten myötä, niistä sovitaan aina yhdessä.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä, meidät löydät Hakunilan ja Länsimäen nuorisotilojen lisäksi myös some-kanavien kautta.

Yhteystiedot

Anniina Härkönen
043 825 9651
anniina.harkonen@vantaa.fi
Facebook: Erityisnuorisotyöntekijä Anniina
Instagram: erkkarianniina
Snapchat: anskunuta

Sasu Lämsä
040 755 1015
sasu.lamsa@vantaa.fi

Tikkurilan alueen erityisnuorisotyö

Nuorille ja vanhemmille keskusteluapua vaikeissa elämäntilanteissa

Jokainen tarvitsee apua joskus. Vaikea elämäntilanne voi tulla yllättäen. Keskusteluapu ja tilanteen tiedostaminen auttavat nuorta tai hänen perhettään ongelman ratkaisuissa ja elämäntaitojen kehittämisessä. Erityisnuorisotyö voi auttaa nuorta pärjäämään erilaisissa haastavissa tilanteissa ja tukemaan löytämään apua ja harrastusmahdollisuuksia.

Haastavissa elämäntilanteissa olevien nuorten tukeminen toteutuu keskustelemalla ja toiminnallisen tekemisen kautta. Tärkeitä tavoitteita on nuorten itsetunnon vahvistaminen sekä tunne-elämän ja sosiaalisten taitojen kehittäminen, jotka tapahtuvat yksilö- ja ryhmätyön kautta.

Yhteystiedot

Jari Vänttinen
040 7795642
jari.vänttinen@vantaa.fi

Juho Outavaara
040 0414 356
juho.outavaara@vantaa.fi

Ronja Hänninen
040 549 2632
ronja.hanninen@vantaa.fi

Instagram: tiksinerkkarit

Länsi-Vantaan erityisnuorisotyö

Länsi-Vantaan erityisnuorisotyöntekijät ovat Neba Manninen ja Jari Raikunen. Erityisnuorisotyö on ennaltaehkäisevää kohdennettua nuorisotyötä. Työssämme kohtaamme tilanteita, joissa nousee huoli nuoren elämäntilanteesta, käyttäytymisestä tai hänen kertomistaan asioista.

Erityisnuorisotyön keskeiset tehtävät ovat ryhmänohjaus, yksilötyö, katutyö ja verkostotyö sekä työskentely nuorisotaloilla. Työskentelemme nuoren etua ajatellen yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Erityisnuorisotyön vahvuutena on se, että voimme mennä kohtaamaan nuoria heidän omille reviireilleen.

Länsi-Vantaan erityisnuorisotyöntekijät ovat pätevöityneet kuntosaliohjaajiksi ja toimivat valmentajina Myyrmäen ja Martinlaakson nuorisotilojen monipuolisilla kuntosaleilla.

Yhteystiedot

Jari Raikunen (työlomalla 1.9.2019 asti)
0405763575 (myös WhatsApp)
jari.raikunen@vantaa.fi
Facebook: Erityisnuorisotyöntekijä Jari Hune Raikunen
Instagram: hune_erkkari

Neba Manninen ( Erityisnuorisotyö Variassa -projektissa)
0503122082 (myös WhatsApp)
neba.manninen@vantaa.fi
Facebook: Erkkari Neba Manninen
Instagram: erkkarineba

Korso-Koivukylä-alueen erityisnuorisotyö

Korson, Koivukylän, Mikkolan ja Havukosken alueella työskentelee sinua varten kaksi erityisnuorisotyöntekijää. Heihin saat olla suoraan yhteydessä ihan missä tahansa elämää askarruttavissa asioissa. Yhdessä sitten mietitään, miten päästään eteenpäin. Asiat voivat liittyä ihmissuhteisiin, kouluun, kotiin, päihteisiin, omiin ajatuksiin tai ihan mihin vain. Joskus lähdemme yhdessä etsimään tukea myös muilta aikuisilta, kuten esimerkiksi koulun, lastensuojelun tai vaikkapa terveydenhuollon henkilökunnalta, huoltajia unohtamatta. Saatamme työskennellä kanssasi henkilökohtaisten tai pienryhmätapaamisten myötä, niistä sovitaan aina yhdessä.

Yhteystiedot:

Mira Miikki p. 050 3124500 (myös WhatsApp)

mira.miikki@vantaa.fi

Instagram @mimiikki

Snapchat @miraerkkari

Discord @nupamira#6933


facebook instagram youtube